reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMUSIE po IN-Vitro

reklama
Ja daje obiadek miedzy 12 a 13 pozniej idzie spac jak wstaje to deserek i pozniej juz co 3 lub 4 godziny mleko. Ostatnie jedzenie wypada miedzy 20 a22 . Natomiast pierwsza butle dostaje miedzy 8 a9 i dalej spi.

Bibziok ja nie dawalam pare dni jednego tzn takiego samego sloiczka zaczynalam od deserkow co 2 dni byl inny bo 1 sloiczek starczal na 2 dni . Obiadki zaczelam wprowadzac od 5 mc mimo ze sa juz od 4 mc. Nie jest powiedziane ze maluszek bedzie Ci jadl po calym sloiczku bo moja bedzie miala 8 mc teraz a jeszcze nigdy nie zjadla calego sloiczka ani obiadku zupki czy deserku

Ja dzis dalam pierwsz marchewke - dalam pol sloika choc byla strszana awantura o wiecej ale sie balam. Dopila mlekiem potem. Gosia je tak ze nic nie skaplo z jedzonka, lyzeczka wylizana do zera- az bylam w szoku. Ten moj glodomorek ♥

Lilka Ale mowisz o sloiczkach po 125g czy tych wiekszych? Moj Michas je poki co po pol sloiczkow tych 125, chociaz dzisiaj zjadl 3\4 sloiczka tej paskudnej dyni z ziemniakiem. Wiec widze, ze zjada coraz wiecej z tych sloiczkow.
Esiek, to super bo ja po kazdym obiadku mam pranie i namaczanie. A jeszcze malego przykrywam recznikiem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry