reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Dorotko wiem dlaczego nie udało sie z tą foteczka:tak:Najpierw musisz wejść na ta strone ImageShack® - Image Hosting
Widzisz napisz- PRZEGLADAJ więc kliknij! znajdz w swoim komputerze zapisaną foteczkę, potem potwierdz swój wybór klikajac host it!
otworzy Ci sie wtedy nowa strona i zobaczysz na niej Twoją foteczkę tylko,że mniejszą:-) Zjedz na sam dół strony i kliknij na ostatni link - Direct link to image.
Musisz mieć otwartą stronę BB gotową na pisanie posta:tak: Kliknij wtedy na ten globusik( Wstaw Link) który jest pod białą buzką (patrz małe ikonki u góry nowego posta Przykład 1) Wtedy pojawi Ci się rubryczka z napisem adres URL w okienku bedzie gotowe już http:/ -skasuj to i na to miejsce skopiuj ostatni adres z imageshack Przykład 2. Potem Przed tym adresem na samym początku napisz tak:
B] i napisz [B]
pamietaj,ze mają być właśnie takie nawiasy i dokladnie takie znaki bez spacji:tak:No to teraz powinno się udać:-) Dobrze napisany link w poście przed zatwierdzeniem powinien zaświecic Ci się na jasny niebieski kolor. Jakby Ci sie nie udawało to tyle razy próbuj (edytuj) swoja wiadomość aż się powiedzie:tak:. Wytłumaczyłam Ci tu wszystko krok po kroku-podkreśliłam najważniejsze. Powodzonka:-)
bbvv3.jpg

Przykład 2
]

Dzieki Majeczko za podpowiedz ale ja jetem noga z kompa a pozatym to zdjecie jest u szwagra w komputererze anie u mnie wiec nie wkleje wam tgo zdjeci niestety :no:

Dorotko to niech Ci szwagier prześlę tą foteczkę na pocztę email:-) Ty zapiszesz sobie ją u siebie np: na pulpicie i sama zrobisz to krok po kroku jak Ci napisałam ( przepraszam chyba nie powinnam tego wszystkiego pisać tutaj :baffled::-() To nic trudnego:-)
A ten link do foto powinnaś zapisać sobie w ulubionych-na pewno Ci się kiedyś przyda:tak:ImageShack® - Image Hosting

Hej jestem tylko na chwile bo obiadek robie:-)No ja bede miala coreczke,tak po cichu liczylam na to:-)Jak zobaczylam to malenstwo na ekranie az sie poplakalam ze szczescia:-Dwszystko jest ok,ma 16,6cm:-Dpozniej bede
Jejku Gratulacje malutkiej królewny
Dziś wizyta u lekarza! Może poznam dziś płeć maluszka - bardzo bym chciała! Opiszę jak wrócę.:tak:
No to czekamy na wieści;-)

Dzięki dziewczyny chyba dobrze trzymałyście kciuki:-D
Jestem już po wizycie u gina ale wszystko opisałam juz w złym wątku:zawstydzona/y:
także zapraszam do poczytania.
Ale najważniejsze to to że na 80% mieszka w moim brzuszku dziewczynka- Julia i że wszystkie badania wyszły prawidłowo!
Aż nie mogę się nacieszyć tą wizytą:-):-):-)

reklama
Do góry