reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie październikowe u lekarza

MAGDASF JEST DOKLADNIE TAK JAK MOWISZ oLIWKA NIE WAZY ZA WIELE CHOC OSTATNIO PRZYBRALA I TO MNIE CIESZY BO SPODZIWALAM SIE ZE BEDZIE MNIEJ WAZYLA A ONA JEST TAKA PULCHNIUTKA I MA FAJNE FALDKI I SAMA LEKARKA MOWILA ZE ONA CHYBA ZA WYSOKA NIE BEDZIE :-)

reklama
ppatqa żeby szybko się Kamisiowi wygoiło
dorota super że Oli przybiera ładnie

gratki pozostałych wizyt, rosną nam dzieciaczki :tak:
Iga wczoraj u pediatry narobiła krzyku przy pomiarach głowy i klatki, już się boję co to będzie za dwa miechy na szczepieniu
waży 9410, klusek mój mały, chociaż czasem jak ją potacham to mam wrażenie że przynajmniej z dwanaście :-)

A ja się ostatnio zdziwiłam, bo byłam w parku i tam spotkałam Panią z roczną dziewczynką o wadze 12300. Wyglądała na 2 razy większą od Izki, a przecież Iza przekroczyła 10kg. Przy tamtej to kruszynka się wydawała :confused:

A nasz Bartekważy ponad 10 kg ale nie wygląda na tyle.
Tu jego zdjęcie:
Chociaż on długi jest

Załączniki

• DSC02268mini.jpg
    DSC02268mini.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 26
  • DSC02329mini.jpg
    DSC02329mini.jpg
    32,4 KB · Wyświetleń: 28
Byłyśmy dzisiaj u neurologa.
Super gość jest i ma podejście do maluchów.
Stwierdził, ze według niego Izka jest zdrowa, ale przyda jej się "kop".
Dostałyśmy 10 rehab tam gdzie poprzednio uu tej samej dziewczyny.
Startujemy od poniedziałku.

Najbardziej nie podobało mu sie o dziwo nie to, że nie raczkuje czy nie pełza, ale to, że sama nie próbuje wstawać i staje na paluszkach. ten odruch powinien już zaniknąć.

No to tyle!
Jutro relacja od gina.
Aż mam "motyle" w brzuchu.

Malenia mój mały tez staje na paluszkach:tak::tak::tak: A co do raczkowania czy pełzają to poprostu zlał bo naprawde są dzieci które tego nie robią;-)

reklama
Jak jakiś miesiac temu była u mnie czarna wi ważyłyśmy dzieci to hance wyszło jakies 11 kg:sorry:. Teraz mam wrazenie ze ciutke schudła bo się dużo rusza hehehe
Co do chodzenia niczym baletnica...u nas jest różnie ale przeważnie juz na całej stopie:rofl2:

Do góry