reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Karolina - oj oj, przepraszam za pomyłkę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nie wiem czemu ciągle mi się wydaje, że Ty jesteś Kasia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Czarna - czyli wizyta udana !! Gratulacje !!

No to jestem i ja
Szyjka skrocona o 1/3 (czyli nic) rozwarcie takie jak było 0/1,5 (czyli tez nic) troche za niskie cisnienie 90/60 (pierwszy raz) Ilosc wod 10 (w normie)Pobrano wymaz. Wsio OK mam kontrolowac ruchy i jakby co to do szpitala na KTG (płatne:dry:) to chyba tyle aaaaa dostałam skierowanie do szpitala (u nas daja bo ja mam zalecenie na zastrzyk na żylaki) jakbym nie urodziła to za 3 tyg na wizyte. To tyle. Czyli zaczynam etap wyczekiwania i marudzenia:cool2::cool:
Podsumowując wizyta udana ;-). Jeśli chodzi o ciśnienie to ja mam takie na co dzień :blink:. Wystarczy, że podskoczy mi do 120 i tak mi się w głowie kręci,że masakra...

No ja tez juz po wizycie, rozwarcie na 2 cm, i wedlug lekarza moge urodzic dzisiaj, za tydzien, dwa albo trzy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wyniki super extra, tylko po badaniu tak mnie boli brzuch....
Skierowanie do szpitala juz dostalam, a kolejna wizyta za tydzien, zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie;-)

No ja tez juz po wizycie, rozwarcie na 2 cm, i wedlug lekarza moge urodzic dzisiaj, za tydzien, dwa albo trzy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
wyniki super extra, tylko po badaniu tak mnie boli brzuch....
Skierowanie do szpitala juz dostalam, a kolejna wizyta za tydzien, zobaczymy co z tego wszystkiego wyjdzie;-)
Magda, cieszę się, że wizyta udana, a lekarz bardzo precyzyjnie określił Ci TP:-D:-D:-D

reklama
Do góry