reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
MINISIA rozwarcie na 3 cm :szok:Tak jak dziewczyny radza ja tez radze brac sie za M i nie tylko dzis raz tylko wiecej razy heheh:-DWiem ze juz rodzilas po terminie i dlatego teraz tez nie dowierzasz ze moze byc inaczej Ale pamietaj dobre nastawienie to polowa sukcesu ;-)I kto to mowi taki pesymista jak ja heheh.
MINISIA zycze ci bardzo szybkiego rozpakowania sie Ja mysle ze zaraz i ty bedziesz nam tu pisac ze juz zajmujesz sie swoja coreczka :tak:.Pamietaj nie wychoc do szpitala zanim nas nie powiadomisz :tak:

JUSTYS a jak teraz twoje krwawienia i jak sie czujesz??

spadam do wanny. troche 4 litery wygrzać. dam wam znać potem. dziwna jestem jakaś dzisiaj ale ja nie robie sobie żadnych nadziei.

minisia, justysia trzymam kciuki by to było już

Ja się boje jutrzejszej wizyty u gina naprawde, nie wiem co mo odbija.

a tenśluz teraz jest brązowy, barnatny?? nie wiem. jakiś ciemny. dobra.spadam do tej wanny. jak nic sie nie zacznie to wyciągam starego na spacer wokół miasta obwodnicą:-D

ta melodyjka u mnie na ktg jak sie pytalam to mi powiedziala polozna ze to tetno skakalo dziecku tzn w moim wypadku bylo tetno ponad 160 i grala melodyjka....a norma jest do 160.to nawt na tym wykresie u mnie widac bylo

reklama
ja też nie miałam melodyjki żadnej:confused::nerd:

u mnie bez zmian.nadal nie wiem czy to czop czy wynik badania ale wciąż brązowo a skurcze choć często bolesne to nie regularne:baffled: a ból taki, qurcze nie wiem jak to opisać, jakby cały kokon oderwał się z zawiasów:-D nie no smieje sie teraz ale myśle że jak mnie w niedziele nie weźmie po tym masażu to będzie znaczyć żem chyba słonica:confused::cool2:

Do góry