reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Gosiu ciesze się, że wizytka udana.

Ja też wróciłam - wyniki WR i HBS ujemne, ciśnienie 120/85, mały główką w dół i gotowość do porodu .... gdyby nie to, że pozamykane na 4 spusty.
Lekarz powiedział, że mogę rodzić :-D
W pon wybieram się na usg, ale zobaczymy.

Wiolu u mnie zdecydowanie na macanta hehehhehe.
Acha no i problem miałam jak zleźć z samolotu u gina - matko kochana gimnastyka taka nie dla mnie ;-)

GOSIU to wizyta udana Super A mialas USG ????????
MADZIU gratuluje A ty jakos ostatnio masz czesciej usg niz z poczatku co nie ?????? :-)
Ja tez ide na usg z poniedzialek na 16 juz sie nie moge doczekac nAJCHETNIEJ JUZ BYM CHCIALA PONIEDZIALEK 16 :-)

Ja też wróciłam - wyniki WR i HBS ujemne, ciśnienie 120/85, mały główką w dół i gotowość do porodu .... gdyby nie to, że pozamykane na 4 spusty.

Acha no i problem miałam jak zleźć z samolotu u gina - matko kochana gimnastyka taka nie dla mnie ;-)
Magdziunia, cieszę się, że wszystko ok, zresztą jakże mogło być inaczej :-).

Ja to nogi z fotela szybciutko zdejmuje(oczywiście w miarę możliwości) , żeby lekarz jak najkrócej się przyglądał :-D:-D:-D:-D

Gosiu a jakies rozwarcia, skracanie????? nic a nic:-p a tak pozatym gratuluje wizyty;-)
Nie badała mnie na samolocie, "Nie ma takiej potrzeby" :sorry2:
Gosiu, gratuluje udanej wizyty, to miałaś usg? czy tylko na macanta gin stwierdził, że Radzio głową w dół?
Nie miałam USG i nie umówiła mnie. Pomacała nad spojeniem łonowym (Tak nawiasem, nieprzyjemne to było), żeby sprawdzić, czy główka w dole.
Gosiu ciesze się, że wizytka udana.

Madzia, dobrze, że wszystko ok :tak::tak::tak:

Oj Wiolu ja to też dziś tak chciałam ale musiałam się nagimnastykować.

Uff ... :-D:-D:-D

Dorotko byłam ostatnio prywatnie na usg, ale teraz dostałam skierowanie od gina i powinnam zrobić przed porodem czyli po skończonym 37tc takie badanie - chce wiedzieć jak duże jest dzidzi.
W 35tc miało 2950g a teraz to już pewnie powyżej 3kg.

reklama
Do góry