reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
Badania moczu i krwi wyszły dobrze i nawet hemoglobina mi sie poprawiła na 12.9
A wyniki z próby wątroby wyszły w normie więc to nie cholestaza.
Ale nadal mam tą wystpkę i biorę wapno 3 razy dziennie i jak nie pomoże to w poniedziałek lekarz to obejrzy ale jak będzie się pogarszać to na izbę przyjęć:wściekła/y:
Także narazie czekam:baffled:

Natusia ciesze sie ze wyniki sie poprawily:tak:ciekawe jak u mnie, bo morfologie robilam miesiac temu i bylalekko mowiac anemiczna, ale teraz biore zelazo wiec moze cos sie polepszylo:tak:
Magdziunia jak juz lozeczko bedzie w domu i wszystko poprane i torba spakowana to mge sie rozpakowywac;-):tak:mysle ze na tym etapie bede we wtorek jakos, bo jeszcze po weekendzie przyjada do mnie jakies rzeczy z Niemiec od znajomej. posciel i cos tam jeszcze:tak:

reklama
Antuanet super i piękna waga synka :tak:
blond super że nowy lekarz ok (i ceny też) no i mniej leków :tak:
gusia super wieści po wizycie :-)
Martynka super a z łożyskiem na pewno będzie ok, jesteś pod dobrą opieką :tak:
Ula gratuluję wizytki :-)
beza u mnie cały czas to samo, uparte te nasze maluszki i też przestraszyłam się tego porodu pośladkowego, nie wyobrażam sobie. Ale bądźmy dobrej myśli że maluchy zmienią położenie. Fajnie że trafiłaś pod opiekę tego profesora :tak:
natusia super że wyniki ok, trzymam kciuki żeby wysypka ustąpiła

Do góry