reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Witajcie!Byłam dziś na usg! Maluszek zdrowy. Już główką w dół:tak: Waży 2347g! Termin nowy mam wyznaczony na 24 pazdziernika:szok::-D A dziś jest już 34 tc:szok::-):-D No i potwierdziło się to,że będzie chłopczyk!:-D
majeczka02 gratuluję udanych wieści. Bardzo się cieszę,ze synek rośnie i już ułożył się do wyjścia:tak:
Witam!!!
Jestem po wizycie u gina i oto wieści.Maluszek waży 2250g. Serduszko jak dzwon i płucka pracują super. Niestety problem z nerkami jest i mam za malo wód płodowych. Stąd decyzja, ze 22ego, na kolejnej wizycie najprawdopodobniej dostanę bilet do kliniki i może będę pierwszą którą rozpakują.........
Pozdrawiam i życzę dużo dla Was i kochanych maleństw!!!!
anula1975 najważniejsze że maluszek dobrze się miewa:-) Jesteś pod dobrą opieką, więc lekarze wiedzą co robią- a kiedy się urodzi to mało ważne. Najważniejsze żeby był zdrowy dzidziuś:-)

reklama
Witajcie!Byłam dziś na usg! Maluszek zdrowy. Już główką w dół:tak: Waży 2347g! Termin nowy mam wyznaczony na 24 pazdziernika:szok::-D A dziś jest już 34 tc:szok::-):-D No i potwierdziło się to,że będzie chłopczyk!:-D

No to kochana coraz blizej...cieszę sie, że maluszek zdrowy:-D

Witam!!!
Jestem po wizycie u gina i oto wieści.
Maluszek waży 2250g. Serduszko jak dzwon i płucka pracują super. Niestety problem z nerkami jest i mam za malo wód płodowych. Stąd decyzja, ze 22ego, na kolejnej wizycie najprawdopodobniej dostanę bilet do kliniki i może będę pierwszą którą rozpakują.........

Pozdrawiam i życze dużo dla Was i kochanych maleństw!!!!

Rozpakuja Was i raz dwa Malucha postawia na nogi. Trzymam kciuki:tak:

anula1975 niemartw się wszystko będzie na pewno dobrze :) Lekarze sie nim zajmą a ty będziesz tuliła swojego bobaska :)

Dla reszty dziewczyn gratulacje pomyślnych wieści :)

majeczko super ze Ruben w tak swietnej formie a ze terminek sie skrócił to nic zawsze jest mozliwosc pomyłki w obliczaniu terminu porodu ale jak to lekarze mowia przewidywany termin porodu anie termi ze akurat w ten i tylko w ten dzien moja pani gin smieje sie ze ptp. to zawsze pomyłka w druku a dzidzia wychodzi kiedy jej sie zachce czyli z regóły albo 2 tygodnie wczesniej albo 2 tygodnie po terminie a w terminie przez cały rok jak sie urodzi z 5-6 dzieci to jest sukces :-).

anula1975 słoneczko nie martw sie tak jak dziewczynki pisza jestes pod wspaniała opioeka i napewno wszystko bedzie dobrze.

a ja czekam na usg i juz sie doczekac nie moge 23/09 chciała bym zeby to juz bylo jutro ale zacisne zeby i wytrzymam te półtora tygodnia

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny!!
Tak naprawde to chciałabym zeby juz było po wszystkim. Wiedziałabym na czym stoje. Staram sie mysleć pozytywnie bo inaczej chyba bym juz zwariowała.

Widze ze po mału kazda z nas juz sie nie moze doczekac tego naszego skarba w ramionach i pewnosci ze wszystko jest w 100% w porzadeczku, ja poczesci tez juz bym chciała miec wszystko za soba a, z drugiej strony chce by moje kochane malenstwo było jak najbardziej silne i w pełni docekało swojego czasu.

reklama
Beza - Mały ma nerke wielotorbielowatą. Nie ma na to lekarstwa. To cholerstwo genetyczne i praktycznie wyklucza nerke z działania. Moze powodowac niewydolnośc oddechowa przy porodzie dlatego czeka mnie cc. no i jeszcze ostatnio gin powiedział, że maluszek bedzie mial brzuszek wiekszy niz inne dzieci i nie mam sie tym przerazić.

Do góry