reklama
modliszka
Pazdziernikowa Mama 2008
Hey,
Sliczna dzidzia fajowe ujecie no i to zblizenie )))
Ciesze sie razem z Toba )
Pozdrawiam.
A.
Evelajna
Październikowa mama
Witam Wszystkie Październikowe Mamusie!
Ja nieśmiało stawiam pierwsze kroki na forum i postanowiłam się dołączyć.
Pierwszą wizytę mam za sobą- również tylko bąbelek było widać, ale już w czwartek idę na kolejną.
Niestety w Irlandii i ubolewam również nad polską prywatną służbą- mimo kłopotów z tarczycą ginka nawet nie chciała popatrzeć na wyniki badań, nic mi nie przepisała i dopiero jak zaczęłam plamić i narobiłam rabanu dostałam progesteron (swoją drogą ładnie sobie tu kosztuje...)
Dlatego będę łazić do dwóch- na wszelki wypadek.
A teraz usiłuję robić dobrą minę między jednym a drugim ściskaniem z kibelkiem, które u mnie przeciąga się na cały dzień i pół nocy. Samo szczęście
Pozdrawiam!
Ja nieśmiało stawiam pierwsze kroki na forum i postanowiłam się dołączyć.
Pierwszą wizytę mam za sobą- również tylko bąbelek było widać, ale już w czwartek idę na kolejną.
Niestety w Irlandii i ubolewam również nad polską prywatną służbą- mimo kłopotów z tarczycą ginka nawet nie chciała popatrzeć na wyniki badań, nic mi nie przepisała i dopiero jak zaczęłam plamić i narobiłam rabanu dostałam progesteron (swoją drogą ładnie sobie tu kosztuje...)
Dlatego będę łazić do dwóch- na wszelki wypadek.
A teraz usiłuję robić dobrą minę między jednym a drugim ściskaniem z kibelkiem, które u mnie przeciąga się na cały dzień i pół nocy. Samo szczęście
Pozdrawiam!
reklama
Dorota27
Mam dwóch łobuziaków ;)
Ewelajna witaj. Do pogaduch zapraszamy na https://www.babyboom.pl/forum/pazdziernik-2008-f217/pazdziernik-2008-a-14551/