reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

.

Na pierwszym sama dzidzia, a na drugim widać (ja słyszałam ) bicie serca

reklama
Dorotka - śliczna dzidzia. Mi gin tylko pokazał serduszko ale go nie słyszałam. Super, ze Ty mogłaś tego doświadczyc:tak:

No to nić dziwnego, że Ci się buzia śmiała...mi się łzy radosci w oczach szkliły. Następmym razem pójde z moim M to moze poszłychamy tego cudnego dzwięku:)

A to mój fasolek :-)

Załączniki

• dzidzia duża.jpg
    dzidzia duża.jpg
    68,8 KB · Wyświetleń: 97
Witam Wszystkie Październikowe Mamusie!
Ja nieśmiało stawiam pierwsze kroki na forum i postanowiłam się dołączyć.
Pierwszą wizytę mam za sobą- również tylko bąbelek było widać, ale już w czwartek idę na kolejną.
Niestety w Irlandii i ubolewam również nad polską prywatną służbą- mimo kłopotów z tarczycą ginka nawet nie chciała popatrzeć na wyniki badań, nic mi nie przepisała i dopiero jak zaczęłam plamić i narobiłam rabanu dostałam progesteron (swoją drogą ładnie sobie tu kosztuje...)
Dlatego będę łazić do dwóch- na wszelki wypadek.

A teraz usiłuję robić dobrą minę między jednym a drugim ściskaniem z kibelkiem, które u mnie przeciąga się na cały dzień i pół nocy. Samo szczęście:-D

Pozdrawiam!

reklama
Do góry