reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Magdasf gratuluję wizytki - super a wagą dzidzi się nie przejmuj.
U mnie w 26t1d dzidzi miało 902.64 gramy i też to była norma.
Lekarz nic nie mówił, że jest źle.
Czarna ja mam wizytki tak często bo to chyba widzimisię lekarza.
Ja chodzę państwowo, więc nie płacę.
Ale też mnie to troszkę denerwuję .... a szczególnie badanie na samolociku
U mnie w 26t1d dzidzi miało 902.64 gramy i też to była norma.
Lekarz nic nie mówił, że jest źle.
Czarna ja mam wizytki tak często bo to chyba widzimisię lekarza.
Ja chodzę państwowo, więc nie płacę.
Ale też mnie to troszkę denerwuję .... a szczególnie badanie na samolociku
Madziu nie wiem jak u ciebie ale u mnie bierze sie ostatnie badania krwi i moczu i grupe krwi jak masz. Reszte wazne badania ginka wpisuje mi w ksiazeczke.Toxo, Przeciwciala, VDRL itp wiec ich niebiore.Mam pytanie, bo czytam wlasnie co trzeba wziasc do spzitala, tzn jakie badania i dokumenty, wszystko mam tylko jakiegos badania WR nie mam, czytalam co to jest i mialam na poczatku jakies USR i to jest cos podobnego, z zosia mialam tak samo i nie wiem czy mam powiedziec lekarzowi zeby dal mi skierowanie na takie badanie, czy mam je zrobic sama bo i tak chodze do pryweatnego laboratorium.
A to WR to jest Odzcyn czyli VDRL.
I wlasnie zapomniałam wam napisac ze okazało sie ze niemiałam robic VDRL tylko całkiem co innego. I teraz musze zrobic czyli przeciwciała Rh+ i inne))) sie smiałysmy z ginka dobrze ze tamte kosztowały tylko 7 zł
Madzie Gratuluje udanej wizyty!!!troche mnie zaniepokoila waga, bo w porownaniu z 2 kg Minisi to moj to kruszyna,
Waga sie nie przejmuj ja mialam w 31tyg robione USG i wyszlo ze ma 2kg a wiec masz jeszcze ok.2 tyg czasu a to duzo bo teraz maluchy ida z waga w gore w szybkim tempie
Zreszta sama jestem ciekawa ile bedzie wazyc jak sie urodzi bo ja kolosow nie rodze oboje mieli po 3kg a wiec i tym razem pewnie tak bedzie
Ja juz po wizycie:-)cisnienie w normie(125/70),mocz tez,dzidzia ulozona glowka na dol,serduszko bije.Bol brzucha moze byc rozciaganiem od srodka i ukladaniem sie bobaska...Nastepna wizyta za 3tygodnie;-),no i mam liczyc ruchy(przynajmniej 10 na dobe).
Zosia slyszala znowu serduszko, widziala dzisiusia i powiedziala ze wyglada jak...osiolek potem siedziala i calowala moj brzuch co rozczulilo i mnie i nawet pana doktora;-)
Jak słodko A Maluszek napewno jeszcze podgoni wiec nie ma sie co martwić.
Ja juz po wizycie:-)cisnienie w normie(125/70),mocz tez,dzidzia ulozona glowka na dol,serduszko bije.Bol brzucha moze byc rozciaganiem od srodka i ukladaniem sie bobaska...Nastepna wizyta za 3tygodnie;-),no i mam liczyc ruchy(przynajmniej 10 na dobe).
No to pięknie. Same dobre wieści i ma tak już zostac.
reklama
blond_20
Czarownica
Od razu mi sie humor poprawia jak czytam takie dobre wiesci