reklama
Ja mam też 5 września na 16stąKaka a tobie jak kazała przyjsc za 2 czy za 4 tyg???Bo ja mam wizyte 5 IX
Antuanet24
Październikowe mamy'08
małaulka i magdziunia gratuluję udanych wizyt.Cieszę się że z maluchami i z Wami wszystko dobrze.
wanilia79 powodzenia na wizycie.:-) Obyś i Ty miała dobre wieści dla nas
wanilia79 powodzenia na wizycie.:-) Obyś i Ty miała dobre wieści dla nas
Ja zla jak osa, mamy pecha albo poprostu takie przeznaczenie, juz drugi raz jechalismy na usg 3d i drugi raz cos bylo nie tak z jakas dziwna glowica (a to rozne usg sa) takze musielismy zadowolic sie zwyklym.
"Kregoslup i kosci pokrywy czaszki o zachowanej ciaglosci. komory boczne mozgu-nieposzerzone. Nerki polozone przykregoslupowo bez cech zastoju. FHR-152/ min. serce 4- jamowe. Sylwetka serca prawidlowa. Zoladek ponizej przepony.Pecherz moczowy wypelniony. Sznur pepowinywy 3-naczyniowy.
OMP-1246 g. Prawidlowa ilosc plynu owodniowego."
Poza tym pan ktory robil usg powiedzial ze ciaza jest pare dni mlodsza, ale to wszystko sie jeszcze wyrowna, troche mnie zaniepokoila waga, bo w porownaniu z 2 kg Minisi to moj to kruszyna, ale dostalam ochrzan ze przeciez rodza sie dzieci 2 i pol kg i 4 kg i wszystko miesci sie w normiePotwierdzono ze to chlopiec choc nie chcial tym razem za bardzo pokazac co tam ma miedzy nozkami,jest juz glowka w dol
Zosia slyszala znowu serduszko, widziala dzisiusia i powiedziala ze wyglada jak...osiolek potem siedziala i calowala moj brzuch co rozczulilo i mnie i nawet pana doktora;-)
"Kregoslup i kosci pokrywy czaszki o zachowanej ciaglosci. komory boczne mozgu-nieposzerzone. Nerki polozone przykregoslupowo bez cech zastoju. FHR-152/ min. serce 4- jamowe. Sylwetka serca prawidlowa. Zoladek ponizej przepony.Pecherz moczowy wypelniony. Sznur pepowinywy 3-naczyniowy.
OMP-1246 g. Prawidlowa ilosc plynu owodniowego."
Poza tym pan ktory robil usg powiedzial ze ciaza jest pare dni mlodsza, ale to wszystko sie jeszcze wyrowna, troche mnie zaniepokoila waga, bo w porownaniu z 2 kg Minisi to moj to kruszyna, ale dostalam ochrzan ze przeciez rodza sie dzieci 2 i pol kg i 4 kg i wszystko miesci sie w normiePotwierdzono ze to chlopiec choc nie chcial tym razem za bardzo pokazac co tam ma miedzy nozkami,jest juz glowka w dol
Zosia slyszala znowu serduszko, widziala dzisiusia i powiedziala ze wyglada jak...osiolek potem siedziala i calowala moj brzuch co rozczulilo i mnie i nawet pana doktora;-)
reklama
Mam pytanie, bo czytam wlasnie co trzeba wziasc do spzitala, tzn jakie badania i dokumenty, wszystko mam tylko jakiegos badania WR nie mam, czytalam co to jest i mialam na poczatku jakies USR i to jest cos podobnego, z zosia mialam tak samo i nie wiem czy mam powiedziec lekarzowi zeby dal mi skierowanie na takie badanie, czy mam je zrobic sama bo i tak chodze do pryweatnego laboratorium.