Witam się niedzielnie.
U mnie powoli obiad sie robi. Ale jak mnie glowa bolli!!!!
Mrowkaa bardzo smutne i straszne to co sie przytrafilo Twojej kolezance... Ja o takim czyms ostatnio ciagle mysle neistety...cala ciaze jak do tej pory bez w sumie problemow..wszystko oki... a o utrate malenstwa bardziej sie martwie niz na początku..za czesto slyszalam ze cala ciaza oki, a potem koniec ciazy i maluszek dusi sie w brzuszku... nawet w nocy dzisiaj w nocy juz lapalam panike jak maly sie nie ruszal..a jak sie ruszyl to tak delikatnie...dopiero rano sie obudzil..nie umiem sobie wlasnie z takim mysleniem ostatnio poradzic :-(
susi no ja tez obstawiam tak na poczatek lutego, ze bedą pierwsze info o rozpakowanych niektorych z nas ;-) myślę, że i tak ładnie nie trzymamy
Marcówki 2014 górą!!! :-)
nifla biedny ksiądz nieswiadomy fizjologii kobiety
mamusia synka i mysle tak jka Ty, ze kto wie czy pierwsza nie urodzi ta, co ani razu na IP nie byla
no ale jak najluzej zebysmy jeszcze wytrzymaly
no i jak, pozegnalas zgage? :-)
marcia30 no to norma taka klotnia..hormony chcac nie chcac robią swoje..ja tez czesto takie klotnie mam z m..a potem sie zastanawiam i dochodze do wniosku ze faktycznie sie czepiam
trzymaj sie!!! postaraj sie juz nie denerwować. A to dzganie tez czesto odczuwam...ale w ciagu dnia
muniuś cicho na temat greysow!! ja zaczelam 9 sezon dopiero no!!
;-) gratki 33tc :-)
flower188 no rzesz kurcze akurat teraz pozalewalo sasiadow! malo jest wyatkow czy co? ech...zlosliwość rzeczy martwych i tyle. Mam nadzieje, ze dogadacie sie z sąsiadami. Mam nadzieje, ze stopki juz nei swedza
Moniquaa no to witaj w klubie wywijajacych "prawie" orla..od razu odechciewa sie wychodzic na zewnatrz
powodzenia w targowaniu! snieg sypie od nocy... juz jest sporo, m bedzie mial zajecie jak wroci z pracy
a ja spac pojde
chociaz aż mnie świerzbi zeby isc poogarniac, bo strasznie to lubie
AnetaNorwegia dobrze, ze jeszcze w 2paku sie trzymasz.. No i wcale Ci sie nie dziwie ze szkoda Ci Michelle. Mam nadzieje, ze jeszcze troche i wrocisz do domu, ale w 2paku!! I poczekasz do 20 lutego z rozpakowywaniem sie
Koreczek ale mam nadzieje, ze sie oszczedzasz. Trzymaj sie dzielnie, tak jak napisalas, jeszcze ze 2 tyg!
kainkas cisza bo dziewczyny w nocy buszowaly na forum, to teraz odsypiaja
monisia0605 no to wczoraj mialas pracowity dzien, dobrze ze dzisiaj bedzie leniwy
Nic ide obrac ziemniaczki. Tez bym mimo wszsytko chcala zeby moj maly kopal na calego... a on tylko muska mnie delikatnie..i przez to ja tez sie stresuje, bo zeby go wyczuc to musze spokojnie lezec...ech...dola mam dzisiaj po nocy, co sie tak zdenerwowalam ze sie nie ruszal.. :-( spokojnej niedzieli.