Dzień dobry kochane Marcóweczki! :-) ;*
Mam nadzieję, że każda z Was dobrze zaczęła dzisiejszy dzień, za oknem potężny mróz, a u mnie w domu też nie lepiej, bo na okna do wymiany czekamy i w tym momencie termometr pokojowy pokazuje 17 stopni
Dzisiaj calusieńki dzień siedzę w domu, miałam jechać do Urzędu mojej dzielnicy, bo ojca chcę wymeldować i każą mi się z nim stawić jak on w Norwegii i nie ma zamiaru tu wracać...ehh i znowu pisma, odwołania, masakra jakaś, ale za zimno dzisiaj, mam 7 dni od otrzymania pisma to jeszcze 6 mi zostało
Jestem zachwycona Sony Xperia Z, już dziś zaliczyłam pierwszą rozmowę z siorką na Skypie - idealnie, nie zacina się obraz ani dźwięk :-) Sikorka moja będzie zdawała prawko w Norwegii, jak usłyszałam ile to kosztuje, to nawet nie jest połowa ceny jaką ja teraz zapłaciłam, bo u mnie to 1200 za cały kurs utargowane z 1450 zł.
Mój instruktor, który też jest właścicielem strasznie śmiał się, że jeszcze nikt z nim nie utargował takiej ceny
Nie doczytałam Was od wczoraj, jeszcze mi trochę zostało, ale zostawię sobie to na przerwy, jak już będę chciała odpocząć po sprzątaniu
Wczoraj przyszła mi koszula do karmienia z Alles o taka
podoba mi się i to bardzo; drugą mam różową z F&F tylko do porodu jeszcze nic nie znalazłam, ale myślę o takiej za 17 zł. z Auchana, o ile jeszcze jest, bo Zby nie ma żadnych takich dłuższych