reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
koreczek ja bym tak dlugo nie czekala bo cholestazqa jest baaardzo grozna dla dziecka; najlepiej zrob sobie badanie z krwi prywatnie ejszcze przed piatkowa wizytą - koszt ok 40pln; co do lekkiej dietki to to co ci pisalam ogolnikowo czyli gotowane, pieczone, duszone, malo tluste w watrobowce to te warzywa i owoce surowe jeszcze dochodza a to generalnie zdrowe jedzonko wiec szkoda usuwac z diety jezlei nic sie nie dzieje
jagna - dla mnie na logike wywalić bo posiew posiew dotyczy aktualnej baketrii a teraz mogla ci sie zmienic flora
alesia - mam to samo jak spaceruje jest ok ale stoje choc chwileczke w kolejce uprzywilejowanej w carefourze i zaczynam dyszec jakbym maraton przebiegla, dusznosci dostaje i w glowie mi sie kreci :/
aneta, juszka - dołączam do śmigających na usg w poniedziałek
ewa - tak wychodzą smaczne i to bardzo - ja trochę zmodyfikowałam pzrepis żeby był łaskawszy dla mojej wątroby a mąż dodał sobie sosu chili i mówił że pycha :)
teraz musze kupić cukinię i soczewicę i czaję sie na pzrepisy MegiPegi
Kuchenne Megi Rewolucje: Penne z cukinią i szynką
Kuchenne Megi Rewolucje: Krem z soczewicy
mamusiasynka - karmi sobie wypij malinowe, albo lecha free z sokiem, bavarie
monisia - krzeselko jak dziecko juz siedzi stabilnie a to roznie bywa 6-8mies; my mielismy pozyczone od szwagierki najzwyklejsze z ikei i tez dalo rade
kama - dołączam się do prośby!coś szukałam w necie i jak są w lidlu to podobno ok te z biedry pzrepuszczaja, w casto z firmy gockowiak sa oki, pepco i jysk tez ok; jana niezbednego sa ponoc dobre ale ciezko na nie gdzies trafic a te z allegro to najlepiej jakby jakis byl sprawdzony spzredawca

gratki udanych wizyt dziewczyny!

Też mi się te worki przydadzą, bo muszę zrobić miejsce w szafie (nie mam gdzie postawić dodatkowej komody :/) i chyba letnie ciuchy wylądują na razie w piwnicy, chociaż m się boi, że nawet w workach zapleśnieją. No nie wiem.
Z tematu zachcianek - oglądałam wczoraj z m film "Agenci", i tam się przewijał temat donuts, dzisiaj cały dzień z tym chodziłam i nawet kupiłam składniki na zrobienie, ale m mnie przekonał, że stanie w kuchni po dwóch dniach w pracy to nie jest świetny sposób na oszczędzanie się. Więc tymczasem kupił mi w Biedronce jednego donuta (i nawet nie był zły! - donut, a nie m, on w ogóle nigdy nie jest zły:)) ), a zrobić - może zrobię jutro. Nijak się to nie ma do mojej diety, ale raz na jakiś czas mogę trochę zaszaleć.
Gratuluję udanych wizyt!

Właśnie zobaczyłam, że z uwagi na wskoczenie w 30 tydzień mam pod suwaczkiem inny napis, i on nijak się nie ma do jedzenia donutów :D

Ostatnia edycja:
Nie no nie pije nic z gazem bo by mnie zgaga zabila :-(

A wiecie, ze dzis wykrakałam ze szwagier jest nam jeszcze winien kasę i wykrakałam bo przed chwila dzwonil ze przelał te 700zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok: może to czyta hihihih

Posiew jest Celinki, ale skoro mówicie że nie aktualny, to wywalę.

Właśnie uczyłam męża grać w tysiąca i albo ja taka nauczycielka, albo mąż nie jarzy. Może lepiej by było jak by siedział obok i grał ze mną przeciw komuś. Ja w sumie się tak nauczyłam;-)

Jak musicie stać to się wierćcie. Wiem wygląda to głupio, już mi raz jakaś babcia zwróciła uwagę, że mam robaki, ale to działa i nie mdleję. Więc mam w dupie co ludzie powiedzą.

Mametek tylko uważaj na drożdże w proszku, ja kiedyś zrobiłam i dawały drożdżami. 2 raz robiłam na zwykłych i były lepsze

reklama
Do góry