reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
No ja na 56 mam po Ignacu, ale on pomimo tych 2300 topił się w 56.
A na ciuchy to chyba nie mam juz siły, bo łazić to ja mogę cały dzień, ale stać w miejscu, nawet przez minutę, na światłach, to mam problem, bo zaraz mi się w głowie kręci.

Ja ubierałam cienkie skarpetki na śpiochy, co by nóżki nie uciekały;-)
Ja też tak miałam, lekarz kazał mi jak muszę stać to mam deptać z nogi na nogę, wspinać się na palce, byleby cicho nie stać.

Ale mi narobiłyście smaka i już sama nie wiem co bym zjadla! ;-) Jutro będę musiala sobie cos dobrego kupic, bo jedziemy na zakupy. :tak:

A i maz porozmawial z rodzicami i maja nam dac całość, wiec jedno zmartwienie mniej!

kasiek77 ja mam 117cm. I nasza gwiazda ma jeden dzien spokojny i nastepny znow się bardziej rusza i tak na zmiane, choc nawet w te ruchliwe dni nie jest to jakos bardzo duzo.

Nikusia82 zycze duzo zdrowka!!!! Powodzenia na wizycie!

marcia30 po przeczytaniu o tej metodzie troche się uspokoilam, bo moja gwiazda Malo się rusza ale te 10 to na pewno w ciagu dnia się naliczy! :tak:

Jo_asia, alesia Gratuluje udanych wizyt!!!! :-D

ewa86 widze, ze masz zorganizowana mame! ;-)

Pisalyscie o krzesełkach. A kiedy takie trzeba kupic?

Ide jakis film z mezem ogladnoc. Milego wieczorku!!! :-)

mamusia synka...cicho...takiego zimnego :baffled:

AnetaNorwegia bedziesz miala najazd ciezarowek na piwo bezalkoholowe z sokiem :-D

Ja tez nie mam ani jednego ubranka na 50... ale nie kupuje, chyba ze gdzies w lumpie mi wpadnie w lapki :-D

Witam wieczorową porą :-)
My właśnie wróciliśmy od lekarza wysiedziałam się ponad 40 min więc mnie trochę to zirytowało ale cóż czasem trzeba wysiedzieć swoje :tak:
Maja waży 1700 główką zwrócona w dól i już wiem co mi wypycha cały czas na wysokości mostka :-D badania wyszły oki nawet glukoza bo o nią się bałam najbardziej
Dzisiaj miałam ostatni dzień w pracy :( trudno mi się rozstawało z moimi maluchami ale pocieszam się że będę ich odwiedzać niektóre z nich były bardzo ciekawe dzidziusia w moim brzuchu :rofl2:
Pozdrawiam i miłego wieczoru

Weronika, super wieści! :)

Monisia, krzesełko to dopiero jak dziecko stabilnie usiądzie. Czyli średnio koło 7 miesiąca, raczej nie wcześniej niż na pół roku, a czasem nawet w 8-9 mies.
Wcześniej wygodnie jest karmić w leżaczku :)

reklama
Dziewczyny szukam na allegro tych workow prozniowych o ktorych pisalyscie. Moze polecicie jakies, jak macie sprawdzone? zeby powietrze nie uciekalo?

Do góry