Mamatek moj Julek swoja pierwzza posciel I dodatki mial w lwy z drewexu, nawet mama ma mi ja wyslac, bo wogole nie zniszczona a ja sentyment mam.....
Fajny ten Twoj m..... podoba mi sie Jego zaangazowanie.....
Zazdroszcze weekandu w Krk... oj co ja bym dala
ale za jakis czas
a spojenie.... no nic.... musimy pomeczyc sie..... jesli bedzie Ci lzej to dodam, ze nie jestes tu sama.... jest nas wiecej
Kama fajny ksiadz
Susi wspolxzuje robienia zakupow.... grrrr....bidulka.... ja oprocz tego o co mame prosilam to jestem w czarnej d....
Dziewczynki macie moze taka liste do zakupow aptejowych gotowa? Bo jestem na tel I ciezko mi sie odnalezc.... a jak Susi napisala o 30 produktach to sie przerazilam bo o polowie zapomnialam, ze kusze miec?!
Mamusia synka uwazaj, zeby Cie woda swiecona nie skropil
hihi.... u nas nie ma koledy, tzn mozna sobie zamowic ksiedza, przy xzym obiad Itp. Trzeba zorganizowac I placi sie za to slono..... mowie o polskich Kosciolach w moich steonach.... ale nie chce zapeszac znalazlam fajnego ksiedza niedaleko nas ok 20 min. KOsciolek.... tylko tam szal..... jak to wujek mojego m powiedzial, ze bez BMW nie ma co jechac ... I rzecYwiacie tak wyglada parking jak sa polskie msze..... zreszta. To samo co u Julka w polskiej szkole.... fury jak tralala...a ja jwchalam fordem trnasit teraz ho moj w naprawie jeszcse I smialam sie, ze stane z drugiej atrony szkoly heheh.... ja zawsze jak Go zawoze to qygladam jak Slon jakies leginsy zero makijazu a naprawde Lena mi urode odebrala teraz....a tam gwiazy wymalowane ubrane perfekt.... no coz.... ja mam lajcik
zreszta chyba przepisze Julka a najlepiej jakbym nauczycielke Nalazla I za ta kase co daje na szkole dala jej, zeby nauxzyla Go pisac I czyrac bo z jego nauxzycielka to predzej moi rodzife na skype go nauxza..... ide na skarge do dyrekcji bo babka nic nie wie I nic dzieci nie uczy. .... ponoc wylali ja za to z innej szkoly a przeciez ja za.to nie place....
KATRINE I jak maz reaguje na malenstwo???
Kainkas mozesz zrobic zdjecie swojej poscieli??? Please mi w sypialni bedzie pasowac bo czarne meble
chociaz reszta chcialaby dla Leny rozowe