reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Koreczek nic sie nie przejmuj ja pewnie tez wredota jestem....
A z zyciem..... oo malutku krok po kroku.... do wszystkiego dojdziesz.... jestes mlodziutka....
Probuje zasnax.... najlepiej mi sie zasypia przy Julku, ma lozko full a potem jak budze sie na wc przechodze do meza.... nie umiem tam zasnac.... musze sie tegonoduczyc bo jak Lena sienurodzi to Julek moze byc zazdrosny....
Wogole to strasznie pyskuje mi I caly czas jakies ale.... ale mama ja to zrobilem bo Ty mi mowilas ze mam.isc spac.... ale mama itp..... zawsze ale.... musze to wyplenic w zarodku.....

reklama
Munius ja mam parter i pietro tylko jako czesc mieszkalna kazde po 80-90m, jest jeszcze piwnica 60 i strych nawet nie wiem ile. Z tym ze piwnica to moj mini salonik plus studio tattoo, toaleta itd, jedynie jeden malutki pokoj graciarnia. A strychu nie mamy zaadoptowanego i tam jeden wielki kurz. Na parterze hol, kuchnia+salon a na pietrze 3sypialnie, mini garderoba i lazienka. Wydaje sie ze to duzo ale naprawde nie :( mi sie marzy kanadyjka :tak: nie lubie pietrowych domow :sorry: a co do pokoju chlopcow to nawet mojemu nie mowie bo bysmy sie poklocili przed wyjazdem jeszcze :szok: no ale kurcze stoi caly czas pusty i sie kurzy tylko... A oni przyjezdzaja co 2tyg na 2noce noo to jaki to sens :sorry: ulokuje ich na strychu :D
Pizzs ja robie tak jak pisalam ostatnio, Ewa pozniej tez podawala ten przepis :tak: i dla mnie ona najlepsza. Ale nie jest pyszysta :tak:

Koreczek no to faktycznie posprzedajesz sobie :tak:

Masiosia u Ciebie na plusie a u mnie -20 :szok: a bylo +10 od dluzszego czasu

Spania dziewczynki nie macie widze :D

Aneta zamienilysmy sie pogoda.... tzn temperaturami bo do srody ja mialam takue mrozy.... a dzis bylo 8 plus... moze od tego jestem taka zmulona..... a co to za studio tattoo? ?

Ja mam podobnie 3 sypialnie, 2 lazienki na gorze, nizej front, jadalnia kuchnia, nizej otwarty pokoj z tv I Julka z zabawkami.lazienka I nizej piwnica a tam pralnia poki co.... ale ma byc silownia I playeoom dla dzieciakow... chociaz szczerze to mam nadzieje, ze wczesniej sie stad przeniesiemy....

Na badania muszę iść, ciekawe gdzie ona mi ts krew będzie pobierać. Na lewej ręce czerwony krwiak i siniak, dość spory. W szpitalu żyły znaleźć nie mogła. Prawa ręką też żyły nie widać, a wenflon miałam na prawym nadgarstku.

I chyba się przeziebilam...:-(

Dzien dobry!

widze ze mimo weekendu to produkcja cala dobe trwala :-) ja was wczoraj podczytywalam ale bylam tak zmeczona ze nie dalam rady nic pisac...tak mnie z tylu plecy bolaly chyba nery, dzisiaj targam siuski do labu bo mam infekcje.
wczoraj bylam z mezulkiem na zakupach kupilismy dywanik, zmusilam mego zeby poskrecal lozeczko, bylismy tez u znajomych i to juz bylo za duzo dla mnie..
jak tam mlodamama...musze zajrzec na odpowiedni watek.
Ja ksiedza mam we wtorek.
jem sniadanko i zmykam do labu
milego dnia!

Witam serdecznie w nowym tygodniu :tak:
Dziś zaliczamy pełne 32:-)
Właśnie jem śniadanie :szok: ostatnio mam z rana takie ssanie że szok. I co ? Kanapki z białym twarogiem i z cukrem :-D
Dzisiejsza noc była straszna.:no:Nie dość że dosłownie co godzinę chodziłam siku... To jeszcze mi się śniła moja ginka, która podczas badania powiedziała, że tak naprawdę od początku ciąży to była to ciąża bliźniacza ale że jedno obumarło a drugie żyje...:no: No masakra jakaś. Wprawdzie mam znajomą, która coś takiego niby miała ale nie wiem dokładnie jak to się u niej odbyło...
Jakie koszmary....:baffled:

Dziś czekam na listonosza i kuriera:tak: Katrine pogoń ich żeby dotarli szybko :-D

Życzę miłego dnia i udanych wizyt jeśli ktoś ma :tak:;-)

Ps.narazie nie mam żadnych wieści od mlodejmamy....

Ostatnia edycja:
reklama
hej!
I u mnie dziś ciężka noc, prawie nie spałam tylko kulałam się z jednego boku na 2 a siku byłam chyba z 6 razy. Jakies mi sie wkręcały rzeczy że mi brzuch twardnie itp... a jak wstałam z moim to jeszcze okazało się że cała koszulka sztywna... taki wyciek mleka miałam :O Dziś chyba z łóżka nie wstaje.
Trzymajcie się tam dziewczyny i miłego poniedziałku:-)

Do góry