reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ewa - hania ur w 37 tc jako wczesniak bo nie ważyła 2500g a nigdy nie miała zapalenia płuc oskrzeli - odpukać . u nas królował katar który szedł na gardło i ucho.

mamusiu - ja też jem za duzzo a teraz podobno najwięcej się przybiera

ją to nie lubie też pajacow które mają napy na plecach bo to przecież gniecie maluszka - ją przynajmniej mam takie wrazenie

reklama
Kochane u mnie juz jest na.plusie.... mozna zwariowac aniegu tyle bylo....a w piatek przyszla ulewa I padalo pol dnia.... wieje bardzo..... I ten przeskok temperatury.....

Katrine 3mam kciuki za Synka Twojej sis.... jexz ja wesprzyj...

Jagna ja juz po urodzinkach Julka, byly na 2 tury..... dostal pieniazki I jedzieny otworzyc mu konto w banku, zeby sie pieniazki na cos waznego odkladaly... studia czy auto... bo zabawek to wiecej nie potrzebuje.....

Megi Pegi tak wiec musisz jednak dobijac do Anety, ja bym Cie chetnie przygarnela przez moje zmulasy ciazowe.....

Wy macie wysokie cisnienie a ja na odwrot..... 90/60 a ostatnio 90/54, dzis dodatkowo zazylam magnez bo mam w nocy straszne skurcze I jak sie polozylam to zasnelam w minucie.....

Mam pyt tez tak macie? Takie zmulasy, zeby nie nazwac doly.... m dzwoni z pracy I mowi, zebym wyszla na 15 min na spacer na sile.... naprawde nie ma.we mnie zycia ostatnio.... moja wyprawka skonczyla sie na ciuszkach dla Lenki na sam poczatek.... a jakos nie biore sie za to.ochoczo..... nie wiem co jest grane....

Tutaj jest sie dobe w szpitalu.... moja gin mowila, zebym wziela sobie szampana po porodzie..... czujecie? Mam wstac po porodzie, o zadnych koszulach nie mowila tylko o dresie jak przyjda goscie.....

Mamusia - faktycznie, hartman, dzięki :) zapisuję sobie.

Mój m w ogóle chyba startuje w konkursie na małżonka roku - z jego tekstów z tego weekendu jeszcze:

dzisiaj rano przyglądał mi się z rozmarzeniem i zachwytem, jak wstaję z łóżka w kusej koszulce i kuśtykam do łazienki, i mówi:
- Ale jesteś super-laska!
Chwilę później wrodzone poczucie uczciwości wzięło w nim górę, więc poczuł się w obowiązku dodać:
- To znaczy z przodu i z tyłu, bo z boku to już nie...

Dajcie spokój... Ja bardzo mało przybierałam, ale w ostatnim miesiącu 4 kilo!!! I skąd niby?:/ I już mam 9 kg na plusie :/ A było tak pięknie...

Mamatek, dooobre :D

Mój Mąż jak widzi jak się zwlekam z kanapy, to mówi na mnie "gibka foczka" :p I twierdzi, że jest bardzo zabawny :p ;)

Tia mój mąż uważa że jestem super sexy, a jak jeszcze mam dekolt to wogóle szał. :-) I twierdzi tak nawet jak ma okulary na nosie. Ach Ci zakochani mężczyźni ;-) :-D

Ale mnie mój ojciec przestraszył. Przyszedł od niego z komórki sms alarmowy, że potrzebuje pomocy. Mało zawału nie dostałam. Zadzwoniłam i na szczęście się okazało, że przez pomyłkę wcisnął.

Mój z kolei stwierdził, że jestem jak hipopotam :angry:
Jak mu baaaaaardzo grzecznie wytłumaczę co myślę o takim porównaniu to się tłumaczy, że to przecież taki żart był... :angry:

Ja mam 15kg na plusie już :frown: więc nie martwcie się. Widzicie może być gorzej :-D

Moniqaa jak jesteś chudziną to nie dziwota. Ja zawsze byłam taka w sam raz, więc trochę inaczej patrzę na swoje kg. Każdy mnie przeraża po trzykroć. Moja chudzinkowata siostra cioteczna przytyła ponad 20 i co po 4 miesiącach śladu nie było. Tak więc maluch wyssie wszystko.

Wlasnie zlozylismy Michelle lozko i jestem zalamana bo miejsca na szafe w pokoju nie ma :szok: nie wiem jak to teraz zrobic... Musze moze jakies dwie male komody kupic.. Takie 80-90cm szerokie max.... Kurde :( jutro jest ostatni dzien zeby cos wymyslec... We wtorek moj znika az do 20lutego a ja sama napewno nie bede nic kupowac a tym bardziej skrecac. No nie wiem :(

reklama
Aneta, a nie możecie gdzieś indziej postawić tej szafy. Np. w pokoju chłopaków Twojego m. Wtedy mogłabyś podzielić ciuszki Michell e i Dominiqa na takie podręczne i takiej trochę mnie i tej ich sypialni trzymać te najpilniejsze a w tej drugiej szafie, jakieś bluzy, spodenki, coś co niekoniecznie co chwilę zmieniasz.

Do góry