Kochane u mnie juz jest na.plusie.... mozna zwariowac aniegu tyle bylo....a w piatek przyszla ulewa I padalo pol dnia.... wieje bardzo..... I ten przeskok temperatury.....
Katrine 3mam kciuki za Synka Twojej sis.... jexz ja wesprzyj...
Jagna ja juz po urodzinkach Julka, byly na 2 tury..... dostal pieniazki I jedzieny otworzyc mu konto w banku, zeby sie pieniazki na cos waznego odkladaly... studia czy auto... bo zabawek to wiecej nie potrzebuje.....
Megi Pegi tak wiec musisz jednak dobijac do Anety, ja bym Cie chetnie przygarnela przez moje zmulasy ciazowe.....
Wy macie wysokie cisnienie a ja na odwrot..... 90/60 a ostatnio 90/54, dzis dodatkowo zazylam magnez bo mam w nocy straszne skurcze I jak sie polozylam to zasnelam w minucie.....
Mam pyt tez tak macie? Takie zmulasy, zeby nie nazwac doly.... m dzwoni z pracy I mowi, zebym wyszla na 15 min na spacer na sile.... naprawde nie ma.we mnie zycia ostatnio.... moja wyprawka skonczyla sie na ciuszkach dla Lenki na sam poczatek.... a jakos nie biore sie za to.ochoczo..... nie wiem co jest grane....
Tutaj jest sie dobe w szpitalu.... moja gin mowila, zebym wziela sobie szampana po porodzie..... czujecie? Mam wstac po porodzie, o zadnych koszulach nie mowila tylko o dresie jak przyjda goscie.....