reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

A my jutro mamy kolędę, pewnie późno bo zanim przebrnie przez swoje pierwsze parafianki- moje sąsiadki dewotki to do nas dolezie późno.........ale trzeba obrus wyprasować.......

reklama
mamatek ja zaraz po sowach też poluję na lwy ;-)ale to już bardziej ciuszkowo- wszystko co widzę z lwem to od razu kupuję! :-D

susi z koszykiem aptecznym miałam dokładnie to samo co Ty...

Dzięki dziewczyny za kciuki za bobaska siostry. Jest mega słodziakiem! Dziś byłam z mężulem coby się trochę zaczął przyzwyczajać ;-)

ja do porodu nie kupowalabym koszuli-z hania to mialam zwyklą już taką troche znoszoną ale jakoś sie nie ubrudziła za bardzo i dalej ja mam:)na potem mam kupione 2 z rozpięciem z przodu....

moj m nie gdera ze kupuje bo ja kupuję to co naprawde potrzeba...tak mi sie wydaje przynajmniej:szok:

a ja tam lubię bodziaki i pajace bo przynajmniej dziecku wygodnie no i dresiki tez mam:)

u nas kolęda w piątek
małż piecze ciastka francuskie- no a ja miałam już nic nie jesc.

Katrine- amm nadzieje ze szybko siostra wyjda do domu..tez niestety wic co o znaczy- 11 dni z hania kiblowalam,a przed porodem 14 czyli w sumie cały miesiac

a ja kupilam posciel i rozek czarno białą w owieczki

Siadłam do zamówienia aptecznego i już mam pytanie - czy octenisept kupować 250 ml, czy starczy 50 ml? strasznie to drogie!

I jeszcze - czym smarujecie pupę po zmianie pieluchy? Ja mam na liście od koleżanki linomag lub alantum. Słyszałam też o oliwkach, zasypkach, lub wersji bez smarowania?

Ostatnia edycja:
ja mam 50 ml, po co mi tyle tego? nie będę tego pić.....

Ja mam sudocrem i Linomag ale z Julem używałam tez Alantanu i czasami Tormentiolu......

Ostatnia edycja:
Mamusia synka - a czy sudocrem i linomag się tak samo stosuje? Ja myślałam (nie wiem skąd), że sudocrem to na odparzenia jak już są, a linomag i alantan zapobiegawczo po każdym przewijaniu?

reklama
Do góry