reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nikusia82 ja tez mam takie problemy ze spaniem, pewnie to już „ten” czas w ciazy i raczej już lepiej nie będzie… :baffled:
I nie lataj już tak duzo, poodpoczywaj troche! A dekoracje masz super! :tak:

Agnis83 Mi się szyjka skraca, ale ja nigdy jej sobie sama nie sprawdzalam, bo bym jeszcze bardziej świrowała, ze cos jest nie tak. Ale jeśli nie masz skurczy ani nic to nie denerwuj się! Na pewno jest wszystko w porzadku! Lez duzo z poduszka pod pupa i niech inni się toba zajma!

monika2412 Mnie tez tak kuje jak duzo się ruszam. Najgorzej jest wieczorami, ale ja mam nadzieje ze to normalne…

ewa86 super, ze już wszystko przygotowane! :-D

Ja jeśli mi się uda to zrobie w te swieta wreszcie zdjecie brzuszka to się wam pochwale! ;-)

reklama
Dziewczyny mocnych skurczy nie mam aczkolwiek troszke brzuch pobolewa. Wzielam magnez i nospe. Mysle ze jakby byly mocne to tabletki nie pomoga tak czy siak nie? Poki co leze. Maz robil salatke. Zajal sie Kacprem i skacze wokol mnie bylebym tylko lezala..

Obiecałam choinkę, więc wklejam zdjęcie:

aniolek.jpgchoinka.jpg anolik.jpg

A jeszcze się Wam pochwalę jakie breloczki wyhaftowałam:)
haft_breloczki_mix.jpg

Agnis nie znam się w ogóle na tym wiec nie pomogę... trzymam kciuki aby wszystko było dobrze!! :*tulaski!

Ewa86
my jeszcze nic nie mamy dla Amelki, po za kilkoma bodziakami i sukienką... dopiero w nowym roku planujemy zakupy dla dzidzi:)

Załączniki

• aniolek.jpg
    aniolek.jpg
    48,1 KB · Wyświetleń: 53
  • choinka.jpg
    choinka.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 47
  • anolik.jpg
    anolik.jpg
    39,6 KB · Wyświetleń: 43
  • haft_breloczki_mix.jpg
    haft_breloczki_mix.jpg
    33,7 KB · Wyświetleń: 48
hej girls:-)

zajrzałam tylko na chwilkę, żeby złożyć Wam wszystkim życzenia:-) jutro pewnie nie będę miała kiedy tu zajrzeć.
Życzę Wam i Waszym rodzinkom zdrowych, radosnych i magicznych świąt, spędzonych z najbliższymi i kochanymi osobami:tak: odpoczywajmy i cieszmy się naszymi brzuszkami:-) no i fajnych prezentów pod choinką:-D choć najpiękniejsze prezenty mamy w brzuszkach!:tak: ściskam Was wszystkie świątecznie!:-)

Agnis, ja z definicji nie biorę nospy w ciąży, bo ona jest też przeciwbólowa. A wolę mieć kontrolę nad tym, co czuję. Więc na skurcze biorę tylko magnez :)

Jolcia, my już w zasadzie wszystko mamy po dzieciach. Zostały drobiazgi apteczne i kosmetyczne, w większości zresztą dla mnie ;) Więc te kilka sztuk zakupów dzisiejszych nam pół wyprawki zapełniło ;)

W połowie stycznia jedziemy jeszcze w góry na weekend, a potem już siedzimy w domu i planuję na wtedy prasowanie i pakowanie torby do szpitala. Bo ostatnio pakowałam się z sączącymi się wodami o 3 w nocy ;)

Dobra, idę prasować :)

Wlasnie jestem u tescia ale leci jakis serial I nie mozna sie odezwac...hehehe....wiec Was doczytuje.....

Susi super Twoja corcia ;)
Kama maka byla wszedzie zapewniam ;) zalune, ze nie zrobilam zdjec przed I po heheheh

reklama
Mamusia synka ja tez nieznosze zapachu kapuchy heh...moj Julek mowi, ze ktos sobie..... I nie mozna mu przetlumaczyc, ze to jedzenie smierdzi ;)

Nieznajoma zycze milego swietowania.... uwazaj tam na siebie I wypoczywaj ile mozesz....gratuluje 27 tygodnia...

Megi Pegi zwariowalas???!!! Nie daj sie.... powinnas wiecej myslec o sobie ... powinnas to olac.... kiedy Ty to wszystko zrobilas....podIwiam Cie. ..

Ozila uwazaj na siebie, wypoczywaj I porob zdjecia bo zawsze lubie ogladax relacje z Austarliskich swiat ;)
A co do postow to mi nie musisz mowic..... wiem jak to jwst....ja sie kiedys z nerwow poplakalam:/jak naprodukowalam sie a nie dalam rady wyslac.....super choinka.... ;)

Monika2412 wspolczuje.... strasznie mi zal Twojego swieta.... moze niech maz sam pojedzie? Szkoda, zebyscie sie tak me czyli. .... super, ze wozek juz zakupiony....
Jolcia ja tego marnowania jedzenia tez nie znosze, naszxzescie takie samo ma podejscie moj m...I zawsze staramy sie robic malo wsYstkiego, ale zawsze I tak zostaje, chociaz po indyku wyezucilam troche miesa....tyle, ze reszte rozdalam... widze, ze Amelka taka jak moja Lenka.... tance w brzuchu non stoop.... najlepsze dzis Julek do mnie mowi tak Mama a ty umiesz tak dancowac????? Poprawiam Go ilr moge ale jak widzicie nowy slownim sobie sam wprowadza ;)

Do góry