reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Czesc :)
Dawno mnie nie bylo bo rozlozylo mnie jakies przeziebienie (oby tylko) i co noc wypluwam pluca :( martwie sie o moje Malenstwo jak tak kaszle duzo :(
Na szczescie w ramach przygotowan swiatecznych mam do zrobienia tylko ciasto ktore juz koncze.

Wpadlam zyczyc Wam milego spedzenia tego swiatecznego czasu w zyczliwym otoczeniu :) jak najmniej zmartwien, duzo odpoczynku i jeszcze wiecej zdrowka. I milosci :) buziaki dla Was Brzuchatki :* :*

reklama
Hej dziewczynki! Dawno się nie odzywałam, ale wiecie jak to jest przed świętami.
Chciałam wszystkim złożyć najlepsze życzenia świąteczne, dużo miłości i rodzinnej atmosfery, odpoczynku od codziennych zmartwień i wspaniałych prezentów! No i oczywiście grzecznych maluszków w brzuchu!

Dodam tylko, że wczoraj byłam u gina, wszystko ok z maluchem i ze mną, badania wszystkie w normie, więc mam nadzieję na spokojne święta :-) A dzisiaj jestem mega szczęśliwa, bo w końcu dotarła paczka z prezentem dla teściowej, więc nie będzie wtopy:-D
Uciekam ubierać choineczkę :tak:

Witam w tak pięknym dniu:tak:

Co do brzucha, nie spina się ale w nocy spać nie mogłam :no: mały dużo kopał.
Co do mojej szyjki to mam takie wrażenie jakbym w środku miała jakąś gulę przez którą mi niewygodnie. Coś jak tampon, który już trochę nasiąknął i wymaga aby go wymienić :baffled: no takie uczucie. Dziś też mam zamiar leżeć, musze tylko przejść odcinek drogi do rodziców, ale oni mieszkają jakieś 2 bloki od nas...
DO ginki jak zadzwonię to pewnie kaze mi lezec no bo co wymyśli... Nie wiem czy jest sens jechać do szpitala:baffled: bo jak mnie tam zostawią:confused:
Poleżę, jak brzuch nie będzie wariował to zostanę. Dziś nospy nie wezmę bo Ewa ma rację, wtedy nie czuć bólu i nie wiadomo co się dzieje.

Nastka tu link do grupy: https://www.facebook.com/groups/1429721430590250/

Dzwonilam do ginki. Powiedzialam ze mam takie uczucie jakby w pochwie bylo jakies wypelnienie. Kazala lezec i brac magnez. Ale gdyby bole byly silne i co 10-15 min mam jechac do szpitala. Dzis pakuje torbe jakby co :-( trzymajcie kciuki zeby bylo dobrze..

Dziewczyny co do no-spa, to jest lek rozkurczający, a nie przeciwbólowy, dlatego gdy napina się macica to pomaga wyciszyć te skurcze. Co innego gdyby na ból brzucha brać paracetamol...

Witajcir Kochane...

Marcia super, ze sie wyspalas.... oby katar juz tak nir przeszkadzal....

Kainkas co to jest stefanka?

Siasia duzo zdrowka zycze, nic sie nie martw, ja mam nadzirjr, ze jak kaszle.to moj Skarb ma tam z tefo radoche.... wiem glupie ale inaczej nie moge...

Malpawzoo super, ze.paczka dotarla ;)

Agnis Ty sie oszczedzaj ile mozesz.... mam nadzieje, ze to jaknpiszesz juz jormalne...

reklama
Zycze kazdej z nas.przede wszystkim spokojny Swiat..... uwazajcir na siebie... zycze Wam wszystkiego co najlepsze dla Was.... sciskam Was mocno...

Do góry