Witam jakoś tak leniwie
widać po forum, że przygotowania świąteczne pełną parą, bo tylko pare stron mam do nadrobienia
mamusia synka ja jakoś na ten program porodówka nigdy trafić nie moge..a jak już trafie, to moj m jest obok i kaze mi zaraz przelączyć, bo on taki drażliwy ze ogladać tego nie chce
Kurczątko zadowolone po wycieczce? Super że udało się mu pojechać bez rewolucji
no i mam nadzieję, że w końcu w spokoju uda Wam się świeta spędzic..
Widzę, że w styczniu będziemy dużo życzeń składać :-)
Carri super, że na wizycie wszystko oki
ale faktycznie niskie cisnienie. Kawe sobie strzelaj ;-)
masiosia tylko nie wywoluj wilka z lasu, ze moze być gorzej..świeta idą, troche optymizmu Ci przesyłam :-) rozbawiłaś mnie mlecznymi oknami :-) jeszcze dodam przykład z rodziny ;-) brat mój zastanawiał się nad zmianą mieskzania, bo już wnet przez okna nic nie widział (mieszka na wynajmie...)
ale stwierdzil ze jednak umyje i ciagle dzwonil do mnie jak to się robi!!
Jagna25 no ten w brzuchu ma czym podobno
chociaż ja itak nie mam 100% pewnosći że to chłopak bedzie :-) jakoś nie jestem przekonana :-) a wczoraj sobie mały szukał zabawek..najpierw pęcherz traktował jak piłkę nożną...a potem sobie zrobił grzechotki...z jajników... !
mały kochany urwis
katrine jak pierniczki? ja spróbowałam w zeszłym roku...w marcu wyladowały na kompostwoniku bo nadal można było na nich zeby łamać...
Mrówkaa ale mi narobilaś smaka tymi kopertami
Tehawanka no to nieciekawie z tym teściem...zeby mu dobrze tą nogę złożyli i szybko mu się zrosła.
susi no jestem miło zaskoczona opieką w tym szpitalu co jesteś! naprawdę miło! No gratulacje studniówki! Tylko nie szalej za dużo! ;-)
kainkas nie martw się tak wagą... mały więcej teraz zabiera i waga może się tak wahac z tego co mi doktorek mówił. Jak Nie dasz maleństwu z zewnątrz to ono sobie zabierze z ciebie i tyle, tak mi gadał ;-) więc nie martw się na zapas!
AnetaNorwegia taki sezon teraz pracowity dla Ciebie ;-) i znowu pakujesz prezenty
Ozila trzymam kciuki za dobre wyniki glukozy! Stawiam na imię Claudia :-)
marcia30 no to niespodzianka z tym "chłopakiem" :-) dlatego ja i tak staram się neutralne kolory wszsytkiego ;-) zresztą potem chcemy drugie maleństwo
Agnis83 a ja specjalnie już nie pytam doktorka o siusiaka, sam też nic ie mówi :-) zresztą to nasza pierwsza pociecha, niech tylko zdrowo rośnie
a ten syrop...już "prawie" go robiłam...ale dla mnie to OSTATECZNOŚĆ!! bo coś mi sie wydaje ze pierwsze wymiotowanie w ciazy po tym syropie by bylo...
Koreczek gratki kolejnego tygodnia
i dobrze, że dzisiaj masz luźniejszy dzień
ewa86 no szybko zaczeła Nusia gadać :-) ale super :-)
19ania90 trzymam kciuki, żeby wyniki były oki. Ja ide zaraz po świetach sobie zrobić. Poleż troche i staraj się nie stresować..moj maly jak sie stresuje ze sie nie rusza to jak na zlość ani kopniaka!
Megi Pegi zdróka dla Tadzia
flower188 ach Ci mężczyźni... ukochaj swojego m za prezent i tyle, przejdzie mu ;-)
Nikusia82 ja też zostawiam gotowanie z mama na 23/24 żeby właśnie wytrwało. Fakt, my nie robimy dużo. No to dzisiejszy plan też grzecznie wykonaj! Bo jest najprzyjemniejszy
No zdążyłam odpisać! mam nadzieję że w miarę wszystkim ;-) zaraz do mnie koleżanka na pogaduchy przyjezdza!! :-)
Trzymajcie się zdrowo dziewczyny i zwolnijcie tempo! ja już odpuściłam