Kama gratuluje zakupu....
Kainkas zgadzam sie z Toba bez 2 zdan tutaj to samo z lekarzami jest.... np. Mojej sis lekarka calej rodzinie co by sie nie stalo dalej odpowiednik naszej amosycykliny...czy ich czysci czy maja zapalenie oskrzeli xzy angine.... kiedys tam wyladowalam z Julkiem u innego doktora I to samo dal Julkowi.......
Ja nie napiaalam, ze odradzam oilatum napisalam tylko, ze on tez moze uxzulac.... a wiecie moze czym myja dzieci w szpitalach? Bo do dzis czasem czuje zapach Julka skory jak mi go przyniesli I nigdy sie z tym wiecej nie spotkalam....
Nikusia bardzo Ci wspolczuje..... kurde nam sie walic to wszystko..... ja moje osattanie odlozone pieniadze jakis miesiac temu musialam dac policji bo mi zdjecie zrobili, ze na czerwonym swietle przejezdzam.... 100$ nie moje. ...zobaczysz reraz sie odwroci I bedzie ttlko lepiej Kochanie.... tule moxno.... sprobuj to odkrecic ostatnio byla jakas sprawa z tymi mandataminod strazy miejskiej wiec moze uda Ci sie....
Ewa86 brawa dla mamy
co ja bym dala, zeby moja mam tu przyleciala; (
Kasiak I gratuluje wizyty....
Dziewczyny ponporodzie same wszystko na mowo wyprobujemy I nowe mamusie I mamy co juz cos wiedza bo praeda jest taka, ze kazde dziecko jest inne... kazde uczulenie jest inne..... I tak naprawde wszystko niby wiem a moze sie okazac, ze to co bylo w 100% przy Julku sprawdzone niekoniecznie sie przy Lence sprawdzi....
W koncu doczytalam.......
Zawiozla Julka bylam spowrotem o 8 30 w domu I co.... ledwo dojechalam bo zasypialam ww aucie.... glowa mnie strasznie boli z prawej steony niby cos puszcza ale duzl noe smarkam ta prawa dziurka.... I boli mnie za uchem w dol glowy....od zaroki czolowej do gory I ucho.... w sumie jak zaczyna to idIe od oka do kknca glowy I tylko prawa srrona..... wstalam po 1..... nie mam nic zrkbionego.... m przywiezie mi Julka zaraz.... naszczescie gotowali dzis rosol wiec nie musze nic robic...mam duzo wiecej sil niz tydz temu ale ja chce to wylexzyc.... sorki, ze tak marudze... robie z ta goraca sola, robie inhalacje.... co jeszcze moge zeby to puscilo??? Cholerstwo.... mam za swoje.... niedoleczone przeziebienia....
Ciekawe jak Julek w szkole.... bo dalej kaszlacy.... zobacze co z nim....ale nie chce zeby sie rozlemiwaial.no 4 dni zostaly I 2 tyg wolnego......
Od teraz wlaczam pozytywne myslenie I wyrzucamentalnie chorobe z siebie heh moze to zadziala...... Lena dokazuje....
lobuziak
Mamusia synka pytalas jak tu swieta.... hm.... mysle, ze po polksu bardzo sa.... ale nie u nas.... tzn. Na ile mozemy to mamy.... tyle, ze tu tylko jest tylko Boze Narodzenie wolne...naszczescie rsstauracja jest zamknieta...do 2.... spedzlavym je inaczej ale nas czas nie puszcza tzn msmy obiady n wynos takie zestawy wigilijne...tesciowa w pracy wiec zawsze ok 20 jemy dopiero.... zawsze wszystko szybko szybko.... a I karpia tu nie ma.... tyloo panierowana rybe najczesciej ludzie jedza.... znowu zaczal padac snieg... ciekawe xzy wytrzyma tydIen do swiat....