reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witajcie:)

Koreczek ohh to okropne.. uwazaj na siebie!!! dobrze, ze powiedzieli ze z małą wszystko dobrze, ale Twój lekarz Cie dokładnie zbada i bedziesz spokojniejsza!

Mały od rana jeszcze u mnie tez sie nie poruszył. Czekam i czekam juz zjadłam trochę słodkiego..

Dalej chora.. a katar to mam okropny :(

Co do cewnkowania to jakoś mam do tego obawy.. :( boje sie..

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania! :)
i duzo zdrowia dla chorych ;) i uwazajcie na siebie

reklama
Ja sie nie znam na cewnikach itp. Nawet nie pamietam czy mialam przy wyrostku....

Ewa86 powodzenia z dwojka w domu....

Jagna ale super, ze bedziecie mieli jaselka.... Julek mial w tamtym roku w przedszkolu.....

Josek b wspolczuje wczieajszego dnia..... mam nadzieje, ze rsxzka juz nie boli a z malutkim wszystko bedzie git....co do siostr ciezko tak byc miedzy mlotem a kowadlem.... co do tel... to idz do hakiegos radcy prawnego bo oni Ci jaza zaplacic chorendalne sumy a wcale nie mususz. . Co do rodzinki di mnie nikt iprcz mang z pl nie zadzwonil wczieaj zapytac jak sie czuhe....

A i mnie zaczyna coś rozkładać, wczoraj wieczorem gardło mnie bolało, dziś doszła głowa... Zaaplikowałam sobie mleczko z miodem i wracam do wyrka.

Koreczek musisz bardziej uważać. Dobrze że z Maleństwem wszystko ok.
Karolinusia no dobrze ze nie na brzuszek.
Josek współczuje wczorajszego dnia, masakra....

Dzieki dziewczyny kochane jesteście!

Koreczek doczytałam ,że miałysmy podobną przygodę :( Ja na szczescie byłam w grubym płaszczu i jak łapałam równowage to właśnie tak odruchowa na bok leciałam by chronić brzuch. Ręka boli ale to stłuczenie wiec przejdzie. Najważniejsze ,że z dziecmi wszystko dobrze. Mi lekarz szyjki nie sprawdzał kazał przyjsc za dwa tygodnie by sprawdzić mase dziecka i jak przyrasta w związku z tym małym móżdzkiem co do wieku ciązy ech niechce o tym mysleć. Tydzień temu byłam i mój prowadzący powiedział ,że wszystko jest dobrze wiec jest i tego sie trzymam i juz tylko do niego pójdę.

A a mały wczoraj ważył 926g i powiedział ,że wg USG to 26 tydzień i 2 dni. czyli między jednym a drugim lekarzem jest róznica w mojej ciązy o 4 dni. no ale waga chyba nie jest za mała ?

Josek - no al pwoiedzial co z tym macie robic? jakies badania dodatkowe glowki dzidzia? zcy tak po prostu was postarszyl i nic wiecej:wściekła/y:
oby dzisija bylo lepiej zcasem sa takie dni
Jagna - u nas Jasełka w poniedziałek i Pani mi wcozraj mowila ze w Karolinie jedyna nadzieja zeby cokowleik wyszlo bo reszta dzieci albo nie spiewa albo cos tam cichutko a moja to na caly glos az krzyczy no ale obawiam sie ze jak zobaczy mame i tyle ludzi to bedzie koniec z wystepu bo ona to taki chojrak jak wsyztsko ma obeznane a jak ktos obcy bedzie to pewnie ucieknie do mamy na kolana (tak bylo na uroczystym zakonczeniu roku w zlobku wczesniejszym w lipcu ale moze teraz starsza to odwazniejsza bedzie)
masiosia, nieznajoma, jaspis, mamusiasynka, mlodamama i kto tam jeszcze chory obyscie szybko wyzdrowaily!

A a mały wczoraj ważył 926g i powiedział ,że wg USG to 26 tydzień i 2 dni. czyli między jednym a drugim lekarzem jest róznica w mojej ciązy o 4 dni. no ale waga chyba nie jest za mała ?

Ja mysle ze nie. Ja jak bylam na usg w 26 tygodniu to mój maly wazyl 900 gram czyli dobrze, tak mi ginka powiedziała.

reklama
Josek ale miałaś dzień :( waga według siatek jest idealna .. a skoro twój lekarz mówił, że wszystko jest ok to tego się trzymaj .. jak ja nie lubię jak ktoś mnie straszy czymś niepotrzebnie;/

Do góry