reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witajcie:)

Koreczek ohh to okropne.. uwazaj na siebie!!! dobrze, ze powiedzieli ze z małą wszystko dobrze, ale Twój lekarz Cie dokładnie zbada i bedziesz spokojniejsza!

Mały od rana jeszcze u mnie tez sie nie poruszył. Czekam i czekam juz zjadłam trochę słodkiego..

Dalej chora.. a katar to mam okropny :(

Co do cewnkowania to jakoś mam do tego obawy.. :( boje sie..

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty i badania! :)
i duzo zdrowia dla chorych ;) i uwazajcie na siebie

reklama
Ja sie nie znam na cewnikach itp. Nawet nie pamietam czy mialam przy wyrostku....

Ewa86 powodzenia z dwojka w domu....

Jagna ale super, ze bedziecie mieli jaselka.... Julek mial w tamtym roku w przedszkolu.....

Josek b wspolczuje wczieajszego dnia..... mam nadzieje, ze rsxzka juz nie boli a z malutkim wszystko bedzie git....co do siostr ciezko tak byc miedzy mlotem a kowadlem.... co do tel... to idz do hakiegos radcy prawnego bo oni Ci jaza zaplacic chorendalne sumy a wcale nie mususz. . Co do rodzinki di mnie nikt iprcz mang z pl nie zadzwonil wczieaj zapytac jak sie czuhe....

A i mnie zaczyna coś rozkładać, wczoraj wieczorem gardło mnie bolało, dziś doszła głowa... Zaaplikowałam sobie mleczko z miodem i wracam do wyrka.

Koreczek musisz bardziej uważać. Dobrze że z Maleństwem wszystko ok.
Karolinusia no dobrze ze nie na brzuszek.
Josek współczuje wczorajszego dnia, masakra....

Dzieki dziewczyny kochane jesteście!

Koreczek doczytałam ,że miałysmy podobną przygodę :( Ja na szczescie byłam w grubym płaszczu i jak łapałam równowage to właśnie tak odruchowa na bok leciałam by chronić brzuch. Ręka boli ale to stłuczenie wiec przejdzie. Najważniejsze ,że z dziecmi wszystko dobrze. Mi lekarz szyjki nie sprawdzał kazał przyjsc za dwa tygodnie by sprawdzić mase dziecka i jak przyrasta w związku z tym małym móżdzkiem co do wieku ciązy ech niechce o tym mysleć. Tydzień temu byłam i mój prowadzący powiedział ,że wszystko jest dobrze wiec jest i tego sie trzymam i juz tylko do niego pójdę.

A a mały wczoraj ważył 926g i powiedział ,że wg USG to 26 tydzień i 2 dni. czyli między jednym a drugim lekarzem jest róznica w mojej ciązy o 4 dni. no ale waga chyba nie jest za mała ?

Josek - no al pwoiedzial co z tym macie robic? jakies badania dodatkowe glowki dzidzia? zcy tak po prostu was postarszyl i nic wiecej:wściekła/y:
oby dzisija bylo lepiej zcasem sa takie dni
Jagna - u nas Jasełka w poniedziałek i Pani mi wcozraj mowila ze w Karolinie jedyna nadzieja zeby cokowleik wyszlo bo reszta dzieci albo nie spiewa albo cos tam cichutko a moja to na caly glos az krzyczy no ale obawiam sie ze jak zobaczy mame i tyle ludzi to bedzie koniec z wystepu bo ona to taki chojrak jak wsyztsko ma obeznane a jak ktos obcy bedzie to pewnie ucieknie do mamy na kolana (tak bylo na uroczystym zakonczeniu roku w zlobku wczesniejszym w lipcu ale moze teraz starsza to odwazniejsza bedzie)
masiosia, nieznajoma, jaspis, mamusiasynka, mlodamama i kto tam jeszcze chory obyscie szybko wyzdrowaily!

A a mały wczoraj ważył 926g i powiedział ,że wg USG to 26 tydzień i 2 dni. czyli między jednym a drugim lekarzem jest róznica w mojej ciązy o 4 dni. no ale waga chyba nie jest za mała ?

Ja mysle ze nie. Ja jak bylam na usg w 26 tygodniu to mój maly wazyl 900 gram czyli dobrze, tak mi ginka powiedziała.

reklama
Josek ale miałaś dzień :( waga według siatek jest idealna .. a skoro twój lekarz mówił, że wszystko jest ok to tego się trzymaj .. jak ja nie lubię jak ktoś mnie straszy czymś niepotrzebnie;/

Do góry