Hej ja tylko na chwilke nadrobiłam zaleglosci ale zaraz zmykam na obiad wiec później jeszcze poodpisuje
Ewa86 dzieki za przypomnienie o masci majerankowej i Olianie rewelacyjny plyn
A ja od siebie dodam dla troszke starszych dzieci masc arnikowa( doskonala masc na siniaki, guzy )
Moniqaa tak to jest jak sie jest w pierwszrj ciazy i czeka sie na pierwsza dzidzie to zazwyczaj wszystko by sie chcialo kupic, a te male rzeczy sa takie sliczniutkie
Ja uzywalam kaftaniki takze sie nie zmarnuja
Anetko niech ten zab cie wreszcie przestanie bolec, wspolczuje :/ Trzymam kciuki !!
Ozila fajna ta wanienka z przewijakiem , znajomi maja taka w sypialni
Marcia30 mezowi to przeczytam jak wroci z pracy hehe
Gratuluje udanej wizytyi ksiazkowego dzieciaczka
)
Secreto ja dzis biore sie za pieczenie piernikow, jeszcze nie wiem kiedy je tylko dekorowac
A co do twojego wyniku glukozy ewentualnie ogranicz slodzenie herbat
Mamusia synka o widzisz jak sprawa w sadzie szybko poszła
Agnis 83 to gratulacje 5 latek razem
) No i wypoczywaj duzo
)
Koreczek z sernikiem narobilas mi smaka
a co do tak dalekiej pamieci to moim zdaniem mozliwe jest ze takie szczegoly sie pamieta
Oj jesli chodzi o kolki to nie wiem , mam nadzieje ze nie bede musiala tego z dzidzia przechodzic w rodzinie byly dzieci z kolkami i u znajomych tez wiec wiem ze czasem jest to MASAKRA
Igem oj czasem potrzebne sa takie klotnie , zobaczysz maz wroci z pracy i bedzie ok, glowa do gory.... Uwazaj na siebie i nie szalej ze sprzątaniem
Alesia powodzenia w szukaniu kurtki zimowej, i fajnie ze teczke odzyskalas
Pinki ale masz romantyka w domu !!! Tak naprawde co do prezentow to wazne by dziecko cieszylo nie z drogich prezentow lecz skromnych, wiadomo nie kazdemu z nas sie powodzi na tyle by przy kazdej wizycie z chrzesniakiem kupowac mu jakas maskotke, wazne tez chyba jest bo dziecko cieszylo sie z osoby z ktora sie widzi a nie z tego co mu ta osoba przyniesie