Aneta - trzymamy kciuki tak mocno jak Cię boli albo nawet jeszcze mocniej.
Mój Maciek właśnie wpadł do domu z bukietem róż dla mnie. Trwało to jedną sekundę bo musiał wracać do pracy - jest mechanikiem samochodowym więc przyjechał taki słodko umorusany w smarze i w brudaśnym kombinezonie, ale w kwiaciarni pani się już chyba to niego w takim stroju przyzwyczaiła bo już kilka razy kupował mi w taki stroju kwiatuszki
I On niby nie jest romantyczny
Dziękuję za listy apteczkowe - na pewno skorzystam.
My już najważniejsze rzeczy mamy kupione, czekam jeszcze na jedna paczkę z drobnostkami typu smoczek, klips do smoczka, podkłady, majtki jednorazowe itp. No i zostały nam jeszcze do kupienia te artykuły dot. apteczki. ale to pewnie jak trochę kasy uzbieramy. Ale dobrze że już te najdroższe rzeczy mamy kupione - wózek z fotelikiem, kołyska na kółkach, i nawet przed wczoraj udało nam się kupić krzesełko do karmienia w komisie (w bardzo dobrym stanie) dokładnie takie o jakie nam chodziło.
No i pisałyście o tych wstrętnych skurczach m.in. łydek, mi też zaczynają dokuczać, zwiększyłam dawkę asparginu, mam nadzieję że to pomoże.
Idę gotować zupkę ogórkową. Zmywarka już załączona, jedno pranie zrobione i chyba jeszcze jedno dziś zapodam żeby jutro mieć spokój.
Pisałyście kiedyś o prezentach dla dzieci (tak mi się teraz przypomniało). Marzy mi się taka sytuacja jak u wielu z Was że prezenty skromne i tylko na szczególne okazje, jednak u mnie to nie realne. Mój były mąż z racji tego że widuje się z Wojtusiem 1-2 razy w miesiącu to co spotkanie kupuje mu chyba "na pocieszenie" jakieś (oczywiście drogie) zabawki. Nie pomagają rozmowy, prośby aby jak juz musi to żeby kupował mu jakieś bajki, malowanki, książeczki edukacyjne. Dodam jeszcze że on i jego obecna żonka są psychologami
Oczywiście Wojtuś po dwóch dniach zabawy takimi zabawkami rzuca je do pudełka i o nich zapomina. Strasznie mnie wkurza ta sytuacja.
Pozdrawiam Was wszystkie, przeziębionym mamom i dzieciaczkom życzę zdrówka, i trzymam kciuki za wizyty.
I jestem myślami z dziewczynami które miały bardzo trudne dzieciństwo, które straciły rodziców czy męża (Ozila). I jeszcze dodatkowo mocno za Koreczka naszego (co Cię nie zabije to Cię wzmocni, musisz być dzielna i twarda).
a gdzie farfalla, kotti, kulka ???