mlodamama21
Fanka BB :)
jest jest elegancki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Marcia weź nie strasz, dobrze że się wszystko dobrze skończyło.Dzien doberek!
ja mialam straszna noc....wstalam ok 24 na siusiu i oczywiscie co widze ....krew Polozylam sie i dawaj sluchac czy maly sie rusza a on jak na zlosc ani drgnie, od wczoraj zreszta taki jakis nie ruchliwy to ja oczywiscie panika, prawie nie spalam do rana i nasluchiwalam i nic wiec rano w samochod na IP. Zajechalam do uniwersyteckiego a tam babka mowi ze oni tempy maja ale ze powiedzialam ze nie czuje ruchow to zeszla pani dr polozyla mnie tylko sprawdzic czy serduszko bije no i na szczescie bilo wiec wyslala mnie do drugiego szpitala tam mnie zbadal zaspany pan dr bardzo nie delikatnie i stwierdzil ze w kanale wszystko ok tu nie ma krwawienia , polozyl mnie na usg lozysko cale wszystko ok ....tylko czy ja sie w koncu dowiem dlaczego ja ciagle krwawie Najadlam sie strachu co niemiara i jestem znowu w domu , ot tak wygladala moja nocka , normalnie poryczalam sie z tego wszystkiego i nabawie sie nerwicy przez ta ciaze...
Ja krew robiłam 2 raz teraz, na grudzień mam tylko mocz i cukier, ale zrobię sobie sama morfologię, bo miałam złe wyniki.Hej:-)
juz z powrotem w domciu,
znowu pobieznie Was doczytalam, bo produkujecie duuuuzoooo ;-)
witam nowa mamusie!
Przyszly mi dwie pary spioszek, ktore zamowilam na ebay i je schowalam do szuflady, ale wy szalejecie , no normalnie ja jeszcze nic nie mam tak jak przy synu , jestem przesadna i zrobie wszystko w lutym, a zakupy zaczniemy sie rozgladac w grudniu, przed swietami najwczesniej, bo moj m ma urlop, to pojezdzimy i poogladamy:-)
no moje kochane, dzieciaczki rosna a jak!
..... To moze i ja sie pochwale syneczkiem no 188cm wzrostu i 46nr bucikahehe
ale zycze Wam takich synow, jest moja duma i madry i opiekunczy i " z jajem" pelno ma znajomych i szykuje mi sie a lekarza!
jagnus odpowiadajac na twoje pytanie, tak jak mi wytlumaczono, to jakies pewnie naczynko peka w pochwie, albo na szyjce, bo jest bardzo ukrwiona czy cos, w kazdym razie poza macica juz, bo wszystko zamkniete ;-)
jeszcze dzisiaj rozmawialam ze znajomo lekarka GP
Doczytalam i marcia nie mozemy sie tak martwic, bo taki nasz los, u mnie na razie spokoj juz, po prostu ukwione tam na dole pewne jestesmy a wszystko napiera na zylki;-) i jeszcze Ty na acard ja na odpowiedniku, wiec to jeszcze rozzedza krew , ale to nie jest zaden powod do niepokoju , bo tylko znikome ilosci i mnie uspokoila,ze, nie na tym etapie, zwlaszcza, ze badania mamy ok i dzidzius zdrowo wygladal i zamniete mamy wszystko tam, wiec relax:-) i bedzie dobrze kochana;-)
zrob sobie moze tylko badanie na bakterie w moczu, bo jak ta krew byla w moczu, bo mnie zrobili, zeby sprawdzic, czy to nie od bakterii, ale spokojnie, bo one i tak nic nie zdzialaja na tym etapie jezeli nawet je masz.
mamusiasynka gratuluje badan, super, ze ta oblesna glukoze masz za soba!
A powiedzcie mi czy Wy drugi raz juz w tej ciazy robicie krew i hematokryt? Bo ja tez juz mialam vhyba przed 8 tyg. I wsystko bylo super, a teraz mi dal badania na nerki z krwi i cos tam , tez wyszly dobrze, wiem , ze bede miala ta glukoze, ale bym sie go zapytala teraz jak bede w przyszlym tygodniu czy jescze raz badanie mi zrobi ogolne z krwi.
100 latekZobacz załącznik 594032Zobacz załącznik 594033
cześć
Zapraszam dzis do mnie na torcik i kapke winka :-)