reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Hej
Sorki że o sobie, rak sił
Ja dziś zaliczyłam rozmowę z WC. Celinka nie poszła przeze mnie do przedszkola, ale miał kto mi podawać wodę;-) Była bardzo dzielna i mi pomagała, nawet jak zasnęłam to siedziała grzecznie i oglądała po cichu bajki:-). Tak mnie wymęczyło, że nie wiem kiedy padłam. Nadal czuje się dziwnie, ale miałam dziś zebranie w przedszkolu i musiałam iść:wściekła/y:
Dostałam linka od koleżanki poczytajcie
Masz tańsze przedszkole, bez zajęć dodatkowych. Cieszysz się?

Ostatnia edycja:
reklama
Marcia, moze faktycznie lepiej dmuchać na zimno, zwłaszcza po przejściach. Ja problemu z zajściem w ciąże ani tą ani poprzednią nie miałam, więc łatwo mi na spokojnie do wielu spraw podchodzić. Będzie dobrze!! :)

Malpawzoo, no to super, bo coś kiedyś pisałaś, ze napatrzyłaś się na chore dzieciaczki? Mam znajomą rehabilitantkę niepełnosprawnych maluchów, z którą razem w ciąży chodziłyśmy, to ona tak drżała przez swoją pracę, ze i badania krwi robiła, no ale wszystko było dobrze :)

Jagna - współczucia ja dzięki Bogu kończę na mdłościach i to lekkich.
MALPAWZOO- GRATULACJE:-):tak: WITAMY KOLEJNEGO CHŁOPCA :-)...Fajnie jak tak człowiek może popatrzeć...ja bym mogła codziennie :tak:
Ewula- no TO Bogu dziękuj, bo zarówno niepłodność jak i poronienia to DRAMAT... a i to słowo nie oddaje całości rozpaczy w jaką człowiek popada.

Już 3 raz próbuje coś napisać:/ miałam już prawie cały post i mi się coś włączyło i całą wiadomość skasowalo... Jak ją nie lubie na telefonie pisać postow:wściekła/y:
Witajcie, gratulacje dla nowych marcowych mam:)

Kotti jestem z Tobą (Wami) mocno wierze że wszystko będzie dobrze!

Ewula a smarujesz Adasiowi usta i nosek mascia majerankowa? Jest super polecam!

Mrówka fantastyczne to Zdjęcie! Piękna pamiątka:)

Secteto świetne że się praca pisze:) powodzenia w dalszym pisaniu:-)

Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt:-)

Ktoras z Was pytała o ilość usg, ja byłam na trzech wizytach i za każdym razem mam usg i nie wyobrażam sobie że mogło by nie być tego badania to takie cudowne móc pooglądać malenstwo :-) mogłabym tak godzinami !

Ja wczoraj w szpitalu byłam na kroplowce bo już odwodniona byłam.... Dziś przez dzień czułam się w miarę dobrze, ale niestety wieczorem znów było rzyganie :-( A teraz cały czas mnie muli:( niech się to już wreszcie skończy!!!! Bo już wyglądam jak trup, sąsiad stwierdził że moja twarz jest bardziej biała niż sciana :/

dobrej nocy życzę!

Hey Kochane.

Ja także na każdej wizycie miałam badanie USG (oczywiście mowa o wizytach NFZ).
Zobaczę jak będzie u drugiego lekarza, ale myślę iż tak samo :tak:

Ja ostatnio mam problemy z dostawcą Internetu, także piszę rzadziej, bo na telefonie podobnie jak Jolcia nie znoszę pisać postów... Nie wychodzi mi to :baffled:

Cieszę się z Waszych udanych wizyt. Super, że przybywa nam dobrych wieści. :tak:

Kotti nie wiem co napisać... nie chcę pisać po raz kolejny, że będzie dobrze... Napisze więc tylko, że myślami i serduchem jestem z Tobą i Twoją Kruszynką.

Dzien dobry!

zaczal sie weekend wiec u nas zapadla cisza wiec ja zaczynam dzionek....wyspalam sie dzisiaj jak nigdy, dopiero wstalam:szok: a to mila odmiana zamiast wstawac codziennie przed 6 i wiecie co?....snilo mi sie ze biegalam z jakimis kaczkami i innymi lesnymi zwierzakami wzdluz rzeki w rytm dyskotekowej muzyki :-D:-D Nie no sny w ciazy to rewelacja! Ale tez wole snic takie glupoty niz tak jak poprzedniej nocy koszmary pt. Stracilam dziecko. Moja Patrycja szczesliwa bo wczoraj pojechalismy kupic jej nowy rower, mezowi wpadlo troche nie przewidzianej gotowki to sie szarpnal i kupil coreczce rower za 1300 zl a ta myslalam ze go zacaluje. Po powrocie do domu ja mowie no tak corce rower kupiles a co zonie? A moj maz na to " syna ci zrobilem nie wystarczy?" Ja mu dam musze wymyslec czego mi brakuje .....wiem perfumy mi sie skonczyly wysle go do perfumerii.

Jolcia gratulacje 13 tygodnia :-)

dzisiaj mam zamiar zrobic na obiad stromboli tu jest linki Stromboli

milej soboty wam zycze

Ostatnia edycja:
hejka...

Miałam pisać wczoraj, ale jakoś nie miałam jak... odb wynki ft3 i ft4 i są w NORMIE!!!!!! :-) jeszcze tylko odb tsh w pn i do endo. zobaczymy.

Kotti ja też o Was myślę, nawet nie chcę sobie wyobrażać tego co przechodzicie... Trzymam za Was kciuki!!!!

Bianka obudziła mnie przed 7 rano... Przedszkole "procentuje". Dziś w planach sprzątanie i rozpakowywanie ostatnich kartonów. Jestem sama, mąż wyjechał na "męski weekend". zbieram siły pijąc kawkę.....

reklama
Witam,

Marcia zazdroszczę tego wyspania się... Mnie w nocy bolały nogi i czułam jakbym w brzuchu miała jakieś cegły tak mnie coś gniotlo po żołądku że ze spania nici:|
Dziś wybywam znów do DeTe:-) na tydzień prawdopodobnie bardzo lubie tam być bo mieszkają tam moi przyjaciele i znajomi:-) i ma mnie kto odwiedzać:-)
13 tydzień mi wybił czyli mam pełne 12, oby było już lepiej! 13 to dla mnie szczęśliwa liczba!

Miłego weekendu życzę:) pozdrawiam niebiesko:)

Do góry