reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mrówka głowa też mi pęka głównie wieczorami... I ogólnie to wieczorem moje samopoczucie jest najgorsze... nie mam czym rzygac a tak mnie męczy... Dobrze że mąż jest w domu to przy omdleniach nie wale głową o toaletę...
Nie chce nawet takiej myśli dopuszczać... Gdybym przez całą ciążę tak miała się czuć... Boże uchron !!
Jagna gratuluję 10:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dacie radę , musicie jeszcze troszkę wytrzymać.
Mąż coś przeglądał i znalazł taka fotkę, proszę się nie obrażać
usg-w-ciy-zdjcie-z-usg-zdjcie-podu-mieszny-gest-dziecka-na-usg-GALLERY_MAI2-28044.jpg

Hej Kobitki, nawet nie próbuję Was nadgonić. Jesteśmy u teściów w Międzyzdrojach. Adaś bawi się świetnie ze swoim kuzynem, 1,5 roku starszym. Latają razem z badylami, za psem, rzucają piachem, budują z klocków, nawet kąpali się razem :)
Teraz z wrażenia chyba, moje dziecko nie może zasnąć.
Ja nadal pochłaniam jedzenie jak odkurzacz, bo inaczej źle się czuję. Tutaj mam o tyle dobrze, że nie muszę gotować, a spacer z dzieckiem nie jest wyprawą, bo za drzwiami jest już dwór :)
Tabelek nie pouzupełniam na pewno przed piątkowym wieczorem, bo korzystam z przedpotopowego laptopa męża, a w ciąży przecież nie można się denerwować, więc wybaczcie ;-)
Mnie dziś dopadł jakiś paskudny ból głowy. Wzięłam jeden Apap, ale średni zadziałał, choć jest odrobię lepiej...
Jak tylko mały zaśnie to chyba idę się kąpać i spać, ale najpierw kolacja :p

zjadłam jajecznicę na boczku.. puki jej nie było miałam wielką ochotę.. ale w czasie jedzenia chyba mnie z 3y razy naciągnęło.. zjadłam może z 5 widelców i leżę by nie zwymiotować..:baffled:

migdały są ok ale tylko jak je jem.. za chwile wraca mulenie.. najwiecej jem jogurtów jogobella z muesli.. banany i jabłka.. czasem drożdżówkę kupuje na rano do jogurtu.. no zapycham się czym popadnie bo jak jestem całkiem na głodzie to mnie naciaga co sekundę i czuję jakby mi flaki zaraz buzią miały wyjść.:wściekła/y:

reklama
hej dziewuszki:-):-):-)
jagna gratuluje;-) ja czekam teraz na 15:)
jolcia biedna:-( trzymam kciuki za lepsze samopoczucie
ewula ale dobrze macie:-) i maly tez pewnie zadowolony,wypoczynek sie nalezy;-)

ja dzisiaj caly dzien na nogach,dopiero wrocilam i padam,dzisiaj zylam na 1 bulce ,ale do teraz,wlasnie wciagnelam wielki obiad,kotlety rybne i leze brzuchem do gory:-):-):-)
a ja bylam zawsze wielka pochlaniaczka jajek,teraz juz 3 miesiace nie zjadlam ani jednego.no moze w nalesnikach:D a migdaly na mnie nie dzialaly,zwiekszaly wymioty...
ooo mam 100 na koncie:D

Ostatnia edycja:
Do góry