reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mrówka głowa też mi pęka głównie wieczorami... I ogólnie to wieczorem moje samopoczucie jest najgorsze... nie mam czym rzygac a tak mnie męczy... Dobrze że mąż jest w domu to przy omdleniach nie wale głową o toaletę...
Nie chce nawet takiej myśli dopuszczać... Gdybym przez całą ciążę tak miała się czuć... Boże uchron !!
Jagna gratuluję 10:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny dacie radę , musicie jeszcze troszkę wytrzymać.
Mąż coś przeglądał i znalazł taka fotkę, proszę się nie obrażać
usg-w-ciy-zdjcie-z-usg-zdjcie-podu-mieszny-gest-dziecka-na-usg-GALLERY_MAI2-28044.jpg

Hej Kobitki, nawet nie próbuję Was nadgonić. Jesteśmy u teściów w Międzyzdrojach. Adaś bawi się świetnie ze swoim kuzynem, 1,5 roku starszym. Latają razem z badylami, za psem, rzucają piachem, budują z klocków, nawet kąpali się razem :)
Teraz z wrażenia chyba, moje dziecko nie może zasnąć.
Ja nadal pochłaniam jedzenie jak odkurzacz, bo inaczej źle się czuję. Tutaj mam o tyle dobrze, że nie muszę gotować, a spacer z dzieckiem nie jest wyprawą, bo za drzwiami jest już dwór :)
Tabelek nie pouzupełniam na pewno przed piątkowym wieczorem, bo korzystam z przedpotopowego laptopa męża, a w ciąży przecież nie można się denerwować, więc wybaczcie ;-)
Mnie dziś dopadł jakiś paskudny ból głowy. Wzięłam jeden Apap, ale średni zadziałał, choć jest odrobię lepiej...
Jak tylko mały zaśnie to chyba idę się kąpać i spać, ale najpierw kolacja :p

zjadłam jajecznicę na boczku.. puki jej nie było miałam wielką ochotę.. ale w czasie jedzenia chyba mnie z 3y razy naciągnęło.. zjadłam może z 5 widelców i leżę by nie zwymiotować..:baffled:

migdały są ok ale tylko jak je jem.. za chwile wraca mulenie.. najwiecej jem jogurtów jogobella z muesli.. banany i jabłka.. czasem drożdżówkę kupuje na rano do jogurtu.. no zapycham się czym popadnie bo jak jestem całkiem na głodzie to mnie naciaga co sekundę i czuję jakby mi flaki zaraz buzią miały wyjść.:wściekła/y:

reklama
hej dziewuszki:-):-):-)
jagna gratuluje;-) ja czekam teraz na 15:)
jolcia biedna:-( trzymam kciuki za lepsze samopoczucie
ewula ale dobrze macie:-) i maly tez pewnie zadowolony,wypoczynek sie nalezy;-)

ja dzisiaj caly dzien na nogach,dopiero wrocilam i padam,dzisiaj zylam na 1 bulce ,ale do teraz,wlasnie wciagnelam wielki obiad,kotlety rybne i leze brzuchem do gory:-):-):-)
a ja bylam zawsze wielka pochlaniaczka jajek,teraz juz 3 miesiace nie zjadlam ani jednego.no moze w nalesnikach:D a migdaly na mnie nie dzialaly,zwiekszaly wymioty...
ooo mam 100 na koncie:D

Ostatnia edycja:
Do góry