reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Jolcia to biedak:( mój Dyziek ma zanadto energii, ale może dlatego że bardzo młody jeszcze jest

Mrowkaa mój mąż najlepiej zna się na komputerach, gotować nie bardzo potrafi, chociaż zdarzają mu się przebłyski ale raz np. do sosu do lasagne dodał 12 listków laurowych :szok:, sprzątać słabo bardzo ale tak ogólnie chyba nie powinnam narzekać.. przez hormony to ja chyba jestem bardzo zrzędliwa i mało co mi pasuje :p

reklama
Wiecie co, nie obraxcie się, ale tyle piszecie o jedzeniu i wymiotowaniu, że już was czytać nie mogę. Dopiero co podratowałam syuację mlekiem a tu znowu. Właśnie - mleko wam nie pomaga?
Mrówka - ja też z mężęm ponad 3 lata to podobnie ;)
A w ogóle mój mąż teraz ma 0 pożytku ze mnie, wraca z pracy i zajmuje się małym, robi mi coś do jedzenia bo ja lodówki nie otworzę, i jak tylko mały idzie spać to ja też. No ale przynajmniej dobrze się czuje.
Mężczyźni powinni jedną rzecz na siebie brać, albo ciążowe dolegliwości albo poród a nie wszystko my ;)

Aga, jakby mężczyźni mieli rodzić, to by ród ludzki wymarł ;P Wymyślili by na pewno jakiś substytut dzieci, żeby się nie męczyć ;)

Kończę robotę na dziś i siadam z książką i herbatką jeszcze na chwilę. Jutro znowu dłuuugi dzień...

Secreto, a na jaki temat? Mogę Ci napisać ;) Chętnie zrobię cokolwiek, byle swojej roboty nie ruszać :p

Marzenia marzeniami, ale trzeba siadać do pracy.
Muszę dziś jeszcze obiad na tydzień zaplanować, bo jedziemy na zakupy.

Chyba będzie lało dziś...

Aha, Nuśka dziś od krzesła do regału przeszła na 2, a nie 4 nogach. Może coś w niej pęka ;) W sumie to ona dopiero wczoraj rok skończyła, bo przecież jest miesiąc przed czasem urodzona.

ewa86 gratulacje :-)
ja dziś też pełna 13... mam nadzieję, że będzie szczęśliwa :-)

Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki- jadę dziś do pracy i okaże się czy ją będę miała. Podpiszą ze mną umowę, czy nie...? ehh stresuję się :-(

ewa86 muszę napisać o sytuacji trudnej rodziców w chorobie, hospitalizacji dziecka oraz o wsparciu społecznym rodziców .. wszystko z literatury :p już mój mąż miał mnie wspomóc ale jak zobaczył literaturę to zrezygnował :) no nic sama muszę to napisać a zmobilizować mnie może chyba tylko kopniak w tyłek:p
oj nawet nie zauważyłam, że Anielka wczoraj też miała urodziny !!! Ucałuj córeczkę !:D
Zobacz załącznik 579949

ja dzisiaj idę nareszcie do fryzjera i się zastanawiam, czy nie poszaleć z fryzurą:rofl2:
i jeszcze po godzinnej próbie dodzwonienia się do przychodni umówiłam się do lekarza rodzinnego na 16 i będę próbowała wydębić skierowanie na badania ( muszę powtórzyć m. innymi TSH przed wizytą u ginekologa w przyszłym tygodniu) może coś zaoszczędzę, zamiast za wszystko płacić i robić prywatnie? :)

katrine
trzymam kciuki :D

Ostatnia edycja:
witam sie porannie - dzisiaj wstalam przed 4 ofcourse wiec wieczorem znowu bede detka
ja zauwazyłam ze najbardziej mnie mdli jak nic nie jem dlugo (jakos cos tam podgryzqam to jest ok, no ale i tak chodze z siata pelna jedzenia do pracy i mi sie konczy i mdli)
ewa - zwizualizowalas sobei chyba zbytnio ten nasz stan rozsypu:-D

podziele sie z wami moim bulwersem:
wczoraj byliśmy z Karolą i jej kuzynem Jasiem róweiśnikiem na placu zabaw i dzieciaki wlazły pod taka kopułę jakby że tylko im nóżki było widać i skakały tam piszczały, chichrały się, wszedł tam do nich jakiś chłopiec tez ok 2 lat i nagle wrzask i placz starszny Jasia - wyszedł stamtąd i miał 2 wielkie szramy na twarzy do krwi!Karolina pzrestarszyla sie i tez rozbeczala i krzyczala ze chlopiec uderzyl Jasia, ze nie wolno itd a wyobrazcie sobie ojciec chlopca tylko podszedl szarpnal syna i zapytal co zrobiles - NIC żadnego przepraszam, zadnego tlumaczenia dziecku ze nie wolno tak robic, ze ma przeprosic Jasia!:wściekła/y:
Pozniej moj szawagier poszedl do neigo i go opierdzielil. Jak dzieciaki sie bawily dalej a ten chlopczyk sie gdzies zblizyl to Karola od razu w bek i uciekala krzyczac: mamusiu chlopczyk a w domu tez caly czas przezywala ze chlopczyk szarpal Jasia-Jas na szczescie jakos szybko o tym zapomnial a moja taka traume ma wrazliwiec
no ale ja sie pytam jak tak mozna wychowywac dzieci!!!??:wściekła/y:
ewa,jagna - niedlugo dolacze tez do Waszej 10 z przodu:-)

reklama
hi girls

gratuluje 10tek na suwaczkach!!!!!

flowers jak ja uwielbiam takich rodziców, bo dziecka nie ma co winic za to ze rodzice go nie wychowuja i nie uczą niczego :-(

Zjadłam sobie pol budyniu malinowego i czekam na efekty, dziś mam plan ruszyć dupsko z domu i jechać kupić dziecku buty do przedszkola :)

I sie wkurwpipipiłam z rana bo jak nie powiem temu mojemu chlopu zeby wyniosl smieci czy rozładowal zmywarke to tego nie zrobi ja tez tego nie zrobie bo to śmierdzące zajecia :-(

Do góry