reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ewa ja w pierwszej ciazy mialam duzo czasu,tez studiowalam wiec sam relaks nad ksiazkami siedziec. Teraz w drugiej tez mam relaks,moze troszke mniej...ale moj syn juz taki maly nie jest no i w wielu sprawach moj maz mnie wyrecza z obowiazkami domowymi czy synem sie zajac,w sumie to wiecej czasu tatus z synkiem czas razem spedzaja,poprostu wspolne zainteresowanie maja.

reklama
Bezsenna noc:( moje nogi tak bolą że nie da się spać... Próbuje już wszystkiego ale nic nie pomaga :( nie wiem co gorsze nudności w dzień czy ból nóg nocą:/ i jeszcze tak bardzo gorąco mimo iz okna wyotwierane :/

Od dwóch dni spać nie mogę :baffled:

Mi gin na ostatniej wizycie powiedział, że mam lekką grzybicę (z wyników cytologii) i dostałam globulki dopochwowe i maść żeby sobie zewnętrznie tam smarować/pimafucin/. Ale kompletnie mnie nic nie swędziało, śmierdziało, piękło czy cokolwiek :no:

Ostatnia edycja:
kupie sobie lactovaginal i prowag dziś i zastosuje.. a jutro mój gin jest na oddziale wiec nie bede dzis kombinować tylko jutro się z nim spotkam bo on zawsze mnie przyjmie...tym bardziej ze w sobote nie robi cc:-p

Witam sie z rana!

co za potworna noc ...jest tak parno ze sie spac nie dalo. W nocy bylo chyba 22 st, okna na osciez pootwierane, porobione przeciagi na dole ale to i tak nic nie daje niby jutro w moich rejonach ma byc ochlodzenie zobaczymy bo ja na wioske do tesciow sie wybieram to mogloby byc troche chlodniej .

violet u mnie bylo podobnie jak u ciebie tzn. Zaszlam w ciaze majac 17 lat prawie 18 i przechodzialm ta ciaze jak gdyby nigdy nic, nawet mdlosci nie mialam, na poczatku 3 trymestru zachorowalam i mialam goraczke ale nawet u lekarza nie bylam tylko mama moja zadzwonila na pogotowie i powiedzieli co mi podac na zbicie 39 st goraczki potem dlugo nic bo ja nie chcialam a potem jakies 3 lata temu jak grom z jasnego nieba dopadla mnie chec posiadania drugiego dziecka i u nas Patrycja juz jest na prawde duza i ona tak chce malego bobasa w domu ze gotowa wszystko robic byle bym tylko donosila ta ciaze i na pewno bedzie swietna starsza siostra. I teraz jak staralismy sie rok i mam o wiele wieksza wiedze co sie moze dziac i jest znacznie wiecej roznych badan to normalnie osiwiec mozna czekajac na rozwiazanie ale jakos przetrwamy :-)

Witam sie tez dziewczynki z Wami:-)

jestem tu juz jakis czas na innych dwoch watkach, poczytuje Was, ale troche zwlekalam z zapisaniem sie do Was, powiem Wam szczerze, ze zrazila mnie Szczegulowa tabelka wymyslona przez Mewe....nie za bardzo w internecie na watku otwartym usmiechalo mi sie tak personalnie przedstawiac, a pozniej zszokowala mnie zwiazana z tym historia..ale bylo minelo:-)Mieszkam " drugim koncu swiata" w Sydney ale pochodze z Krakowa;-)

mam termin na 22.03-23.03, jestem po wizycie w zeszla sobote (6 tydz.6 dzien wdg usg) i bijacym serduszku( 133),

zdjecie jak skopiuje tez postaram sie wkleic- dodam, ze tutaj tez sie nie bada wewnetrznie ginekologicznie do ktoregos tam tygodnia, bo i tak na tym etapie sie nie leczy, poza tym wychodzi wszystko na usg i badaniu krwi, lub moczu, a zwlaszcza jezeli ciaza jest zagrozona.

pozdrawiam wszystkie cieplutko i zycze Wam milego dnia;-)

Ostatnia edycja:
witam. gratuluję udanych wizyt oby tak dalej mamusie :-) również witam nowe mamusie . widzę że dużo jest was które nie mogą spać w nocy ja również nie daje rady dosyć że gorąco to jakoś ułożyć się do spania nie można i jak jedna z was wspominała nogi bolą codziennie wstaje o 6 bo już wyleżeć nie mogę . Miłego chłodniejszego dnia życzę wam kobietki:-)

reklama
Witam w ten słoneczny dzień

Ja tez spać nie moge za bardzo- u ans ma być dzisiaj 37 stopni, więc tzreba nad jakieś jeziorko wybyć bo nie da się usiedzieć

co do tej tabelki z danymi- to mam podobne odczucia-wątek otwarty, wolalabym nie podawac takich szczegółów
wogóle jak dzisiaj wchodziłam na wątek, to wyskoczył mi komunikat , ze są tu jakieś wirusy- więć trzeba uważać

miłego dnia

Do góry