reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witajcie dziewczynki:) dluuugo mnie nie było ale nue bylam w stanie... Bylam tak slaba ze ledwo zylam, dzis troszke lepiej... Ale szalu nie ma.... Sil i energii brak, dzidzia całą energie pobiera ze mnie i rośnie jak szalony:) wczoraj bylam u gin i widzialam jaki juz duzy (1,63 cm), slyszalam jak serduszko bije:):) cudne!!:):):):)
A co tu na forum słychać? Widze, ze jakies zamieszanie? Czy mi sie tylko wydaje?
Pozdrawiam niebiesko:)

reklama
maqa - To trudne dla Ciebie na pewno :* Nie wiem nawet co napisać. Musisz być silna. Jeśli tylko będziesz miała więcej sił i jeśli tylko zechcesz nam opisać jak to wszystko się stało to może mogłoby to pomóc innym dziewczynom.
Trzymaj się cieplutko kochana :*

reklama
Dziewczyny przepraszam, że zmieniam temat. Ale zastanawiam się nad jedną rzeczą. Jakiś czas temu zaczęłam używać produktu do odstraszania komarów - RAID. Włączony był 24 godziny na dobę do kontaktu w naszej sypialni. Czy ten produkt mógł zaszkodzić maleństwu? Zadzwoniłam dzisiaj do mojego faceta, żeby odłączył go od kontaktu, bo jakoś ten mój brak objawów ciążowych zbiegł się z używaniem raid'a. Czy to możliwe, że ten preparat zawarty w tym urządzeniu mógł zaszkodzić? Nie daje mi to teraz spokoju.

Do góry