reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Kotti popieram
Farfalla wiem ale jak inaczej to ująć;-)
?Idę poleżeć bop gardło mi rozsadzi z bólu. Łykam już syrop dla kobiet w ciąży, możne pomoże

Witam was wszystkie!!!

Czytam tu z rana, bo dzis pierwszy raz od dlugiego czasu moglam sie wyspac, bo nie jestem w pracy hehe i nie moge uwierzyc co czytam... W zyciu bym nie pomyslala, ze moze sie ktos taki znalec na takim forum. Denerwuje mnie to strasznie, bo ja tutaj jestem zeby znalezc wsparcie w osobach, ktore przechodza przez to samo co ja i rozumieja mnie...:baffled: nie roumiem takich ludzi i chyba nigdy nie zrozumie.....

Jesli chodzi o moderatora, to ja ogolnie mam malo czasu zeby co kolwiek napisac, wiec ja raczej sie nie nadaje.

Jesli chodzi o panikowanie, to ja niestety z tych jestem co caly czas panikuja... Staram sie byc caly czas dobrej mysli ale czarne mysli i tak co chwile mi sie pojawiaja. Mnie w sumie od 2 dni piersi zmalaly i juz nie sa takie wrazliwe, troche mnie to martwi, byle do jutra (bo jutro bede miec usg). Mam nadzieje, ze tam wszystko okaze sie byc tylko moja wyobraznia hehe

Normalnie szok z tą Mewą!!! Nie podejrzewałam, że można tak trollować, bo cóż to za sens :szok:
pisałyście o swoich wątpliwościach z tą sprawą-mnie tylko zastanawiało jak to możliwe, że pojawił się trzeci "bliźniak", skoro na USG wyraźnie widać było 2! Myślę sobie- to możliwe żeby później się pojawił? Toż to są chyba w takim samym wieku to jak to możliwe, że tak całkiem nic nie było widać- chociaż pęcherzyka ;?

a mnie nic nie dziwiło bo i dlaczego miałabym zakładać że ktoś jest nie fair - ot co ale strasznie niefajna sytuacja
megipegi - tak jak już dziewczyny pisały wiele z nas jest po przejściach: albo poronienia, albo długie starania, albo kłopoty w poprzednich ciążach i po porodzie (to u mnie ale staram sie być dobrej myśli i się nie nakrecać, umowilam sie dosc pozno na wizyte spevcjalnie ale czasem mysle ze moze znowu mam krwiaka i jakbym poszla szybciej to mozna go juz "levczyc") cvhyba kazda z nas ma swoje niepokoje zwalszcza jak czyta niektore wpisy
jagna - no strasznie slodka jest :D staramy się już ją powoli przygotowywac, rozmawiac, tlumaczyc bo ona to troszke zazdrosnica o mnie jest a jeszcze ciezko bedzie teraz miala bo kilka miesiecy z tata tylko na weekendy, mama ktora nie moze jej brac na rece (mala troche taki pulpecik jest i 13 kg wazy jak nic) ale poradzi sobie bo zuch dziewczynka jest :-)
kotti - jezlei mialas wczesniej opryszki to jestes nosicielem tego wirusa i nie sadze zbey bylo to niebezpieczne dla ciazy tylko uwazaj zeby nie pzreniesc na drogi rodne

edit. podówjny wpis mi sie zrobil

Ostatnia edycja:
A czy moderator jest potrzebny na gwałtu rety?? Może poczekajmy chwilę, ktoś się zgłosi, albo zobaczymy, ze ktoś ewidentnie się nadaje.

Zmierzyłam dziś swój brzuch - 78 cm w talii, a przed ciążą było 72 :O szybko rośnie.

Mały śpi, więc powinnam zabrać się za obiad, ale tak strasznie mi się nie chce, mam dziś lenia :/

arania u nas nie daja nic na tak wczesnym etapie , zostawiaja wszystko naturze a ze moja ciaza jest duzo mlodsza niz wg OM to tym bardziej nic nie dostane...wzielam nospe i leze ale ostatnia wizyta w toalecie mnie przerazila, zaczynaja sie chyba pojawiac skrzepy :(

monisia0605 - Jestem w takiej samej sytuacji. Zmalały mi piersi, nie mam mdłości, macicy nie wyczuwam. Czuję się jakbym nie była w ciąży. Musimy być spokojne dla naszych skarbów. Tylko wewnętrzna harmonia może nas uratować. Ty masz wizytę jutro, a ja w czwartek, więc wszystko się okaże. Spokojnie... :) A tak w ogóle w którym tygodniu ciąży jesteś? Nie masz suwaczka więc nie widzę :)

ewula_m - Nie myślałam nigdy, żeby mierzyć swój brzuch. Ale to może być dobry pomysł, bo ja ciągle mam wrażenie, że mój brzuch jest tak samo płaski jak był :)

smerfetko - Bądź pełna nadziei. Trzymaj się :)

reklama
Cześć ja się żegnam z Wami - niestety .... wczoraj wróciłam ze szpitala
byłam tam od zeszłej środy, dodam że wszystko stało się na urlopie w ś-ciu,
nasze Słoneczko odeszło w 8t - ciężko mi cokolwiek pisać, nie wiem co dalej bo sprawa była bardzo poważna...
nie doczytam już wątku bo nie mam na to siły

Życzę Wam wszystkim samych dobrych dni, oby Wasze upragnione kruszynki były zdrowe i silne...
Dziękuję że mogłam Was poznać
Może kiedyś tu jeszcze zawitam ....

Do góry