reklama
monisia0605
Fanka BB :)
Witam was wszystkie!!!
Czytam tu z rana, bo dzis pierwszy raz od dlugiego czasu moglam sie wyspac, bo nie jestem w pracy hehe i nie moge uwierzyc co czytam... W zyciu bym nie pomyslala, ze moze sie ktos taki znalec na takim forum. Denerwuje mnie to strasznie, bo ja tutaj jestem zeby znalezc wsparcie w osobach, ktore przechodza przez to samo co ja i rozumieja mnie...
nie roumiem takich ludzi i chyba nigdy nie zrozumie.....
Jesli chodzi o moderatora, to ja ogolnie mam malo czasu zeby co kolwiek napisac, wiec ja raczej sie nie nadaje.
Jesli chodzi o panikowanie, to ja niestety z tych jestem co caly czas panikuja... Staram sie byc caly czas dobrej mysli ale czarne mysli i tak co chwile mi sie pojawiaja. Mnie w sumie od 2 dni piersi zmalaly i juz nie sa takie wrazliwe, troche mnie to martwi, byle do jutra (bo jutro bede miec usg). Mam nadzieje, ze tam wszystko okaze sie byc tylko moja wyobraznia hehe
Czytam tu z rana, bo dzis pierwszy raz od dlugiego czasu moglam sie wyspac, bo nie jestem w pracy hehe i nie moge uwierzyc co czytam... W zyciu bym nie pomyslala, ze moze sie ktos taki znalec na takim forum. Denerwuje mnie to strasznie, bo ja tutaj jestem zeby znalezc wsparcie w osobach, ktore przechodza przez to samo co ja i rozumieja mnie...

Jesli chodzi o moderatora, to ja ogolnie mam malo czasu zeby co kolwiek napisac, wiec ja raczej sie nie nadaje.
Jesli chodzi o panikowanie, to ja niestety z tych jestem co caly czas panikuja... Staram sie byc caly czas dobrej mysli ale czarne mysli i tak co chwile mi sie pojawiaja. Mnie w sumie od 2 dni piersi zmalaly i juz nie sa takie wrazliwe, troche mnie to martwi, byle do jutra (bo jutro bede miec usg). Mam nadzieje, ze tam wszystko okaze sie byc tylko moja wyobraznia hehe
katrine
Normalnie szok z tą Mewą!!! Nie podejrzewałam, że można tak trollować, bo cóż to za sens 
pisałyście o swoich wątpliwościach z tą sprawą-mnie tylko zastanawiało jak to możliwe, że pojawił się trzeci "bliźniak", skoro na USG wyraźnie widać było 2! Myślę sobie- to możliwe żeby później się pojawił? Toż to są chyba w takim samym wieku to jak to możliwe, że tak całkiem nic nie było widać- chociaż pęcherzyka ;?

pisałyście o swoich wątpliwościach z tą sprawą-mnie tylko zastanawiało jak to możliwe, że pojawił się trzeci "bliźniak", skoro na USG wyraźnie widać było 2! Myślę sobie- to możliwe żeby później się pojawił? Toż to są chyba w takim samym wieku to jak to możliwe, że tak całkiem nic nie było widać- chociaż pęcherzyka ;?
flower188
a mnie nic nie dziwiło bo i dlaczego miałabym zakładać że ktoś jest nie fair - ot co ale strasznie niefajna sytuacja
megipegi - tak jak już dziewczyny pisały wiele z nas jest po przejściach: albo poronienia, albo długie starania, albo kłopoty w poprzednich ciążach i po porodzie (to u mnie ale staram sie być dobrej myśli i się nie nakrecać, umowilam sie dosc pozno na wizyte spevcjalnie ale czasem mysle ze moze znowu mam krwiaka i jakbym poszla szybciej to mozna go juz "levczyc") cvhyba kazda z nas ma swoje niepokoje zwalszcza jak czyta niektore wpisy
jagna - no strasznie slodka jest
staramy się już ją powoli przygotowywac, rozmawiac, tlumaczyc bo ona to troszke zazdrosnica o mnie jest a jeszcze ciezko bedzie teraz miala bo kilka miesiecy z tata tylko na weekendy, mama ktora nie moze jej brac na rece (mala troche taki pulpecik jest i 13 kg wazy jak nic) ale poradzi sobie bo zuch dziewczynka jest :-)
kotti - jezlei mialas wczesniej opryszki to jestes nosicielem tego wirusa i nie sadze zbey bylo to niebezpieczne dla ciazy tylko uwazaj zeby nie pzreniesc na drogi rodne
edit. podówjny wpis mi sie zrobil
megipegi - tak jak już dziewczyny pisały wiele z nas jest po przejściach: albo poronienia, albo długie starania, albo kłopoty w poprzednich ciążach i po porodzie (to u mnie ale staram sie być dobrej myśli i się nie nakrecać, umowilam sie dosc pozno na wizyte spevcjalnie ale czasem mysle ze moze znowu mam krwiaka i jakbym poszla szybciej to mozna go juz "levczyc") cvhyba kazda z nas ma swoje niepokoje zwalszcza jak czyta niektore wpisy
jagna - no strasznie slodka jest
kotti - jezlei mialas wczesniej opryszki to jestes nosicielem tego wirusa i nie sadze zbey bylo to niebezpieczne dla ciazy tylko uwazaj zeby nie pzreniesc na drogi rodne
edit. podówjny wpis mi sie zrobil
Ostatnia edycja:
A czy moderator jest potrzebny na gwałtu rety?? Może poczekajmy chwilę, ktoś się zgłosi, albo zobaczymy, ze ktoś ewidentnie się nadaje.
Zmierzyłam dziś swój brzuch - 78 cm w talii, a przed ciążą było 72 :O szybko rośnie.
Mały śpi, więc powinnam zabrać się za obiad, ale tak strasznie mi się nie chce, mam dziś lenia :/
Zmierzyłam dziś swój brzuch - 78 cm w talii, a przed ciążą było 72 :O szybko rośnie.
Mały śpi, więc powinnam zabrać się za obiad, ale tak strasznie mi się nie chce, mam dziś lenia :/
Smerfetka*
arania u nas nie daja nic na tak wczesnym etapie , zostawiaja wszystko naturze a ze moja ciaza jest duzo mlodsza niz wg OM to tym bardziej nic nie dostane...wzielam nospe i leze ale ostatnia wizyta w toalecie mnie przerazila, zaczynaja sie chyba pojawiac skrzepy 
farfalla88
monisia0605 - Jestem w takiej samej sytuacji. Zmalały mi piersi, nie mam mdłości, macicy nie wyczuwam. Czuję się jakbym nie była w ciąży. Musimy być spokojne dla naszych skarbów. Tylko wewnętrzna harmonia może nas uratować. Ty masz wizytę jutro, a ja w czwartek, więc wszystko się okaże. Spokojnie...
A tak w ogóle w którym tygodniu ciąży jesteś? Nie masz suwaczka więc nie widzę 
ewula_m - Nie myślałam nigdy, żeby mierzyć swój brzuch. Ale to może być dobry pomysł, bo ja ciągle mam wrażenie, że mój brzuch jest tak samo płaski jak był
smerfetko - Bądź pełna nadziei. Trzymaj się
ewula_m - Nie myślałam nigdy, żeby mierzyć swój brzuch. Ale to może być dobry pomysł, bo ja ciągle mam wrażenie, że mój brzuch jest tak samo płaski jak był
smerfetko - Bądź pełna nadziei. Trzymaj się
monisia0605
farfalla88 dzieki za te slowa
napewno wszystko jest dobrze, poprostu musi byc!!!
Teraz jestem w 8t4d za chwile wstawie suwaczek ;-) Najpierw chcialam poczekac do usg a potem zapomnialam wstawic 
Smerfetka* musisz byc dobrej mysli!!! Napewno wszystko bedzie dobrze, tylko odpoczywaj duzo!!!

Smerfetka* musisz byc dobrej mysli!!! Napewno wszystko bedzie dobrze, tylko odpoczywaj duzo!!!
reklama
maqa
Cześć ja się żegnam z Wami - niestety .... wczoraj wróciłam ze szpitala
byłam tam od zeszłej środy, dodam że wszystko stało się na urlopie w ś-ciu,
nasze Słoneczko odeszło w 8t - ciężko mi cokolwiek pisać, nie wiem co dalej bo sprawa była bardzo poważna...
nie doczytam już wątku bo nie mam na to siły
Życzę Wam wszystkim samych dobrych dni, oby Wasze upragnione kruszynki były zdrowe i silne...
Dziękuję że mogłam Was poznać
Może kiedyś tu jeszcze zawitam ....
byłam tam od zeszłej środy, dodam że wszystko stało się na urlopie w ś-ciu,
nasze Słoneczko odeszło w 8t - ciężko mi cokolwiek pisać, nie wiem co dalej bo sprawa była bardzo poważna...
nie doczytam już wątku bo nie mam na to siły
Życzę Wam wszystkim samych dobrych dni, oby Wasze upragnione kruszynki były zdrowe i silne...
Dziękuję że mogłam Was poznać
Może kiedyś tu jeszcze zawitam ....
Podziel się: