19ania90
Fanka BB :)
Och staram się wyluzować no ale zwyczajnie się nie da.... Ciągle powtarzam sobie "przecież każda ciąża jest inna"... w poprzedniej nic mi nie dolegało, a teraz przynajmniej te cycki mnie bolą.... więc de facto teraz może być zupełnie inaczej - tylko lepiej (innej opcji nie przyjmuje) no ale strach ciągle jest.....
w takim razie cierpliwie czekam do wizyty, nie ma co się już nakręcać.... zostały tylko 2 dni.... mam nadzieje, że nic złego się nie wydarzy... progesteronów w takim razie robić nie idę tylko czekam, czekam i czekam
i o wszystko wypytam... chociaż znowu naczytałam się o śluzie płodnym w ciąży, że to może być niewydolność ciałka żółtego :-( och i jak tu nie schizować.... nie mam go ciągle... czasami się pojawi i to tyle....
ewa86 no to ładnie lekarze Cię nastraszyli.... dobrze, że dzieciaczki zdrowe
flower, mamatek witajcie!
mamusi synka jak wmiotujesz to podobno znaczy że ciąża się dobrze rozwija! Lepiej mieć objawy takie czy takie niż nie mieć ich wcale i się zamartwiać! Wszystko będzie dobrze, mówie Ci to!
w takim razie cierpliwie czekam do wizyty, nie ma co się już nakręcać.... zostały tylko 2 dni.... mam nadzieje, że nic złego się nie wydarzy... progesteronów w takim razie robić nie idę tylko czekam, czekam i czekam
ewa86 no to ładnie lekarze Cię nastraszyli.... dobrze, że dzieciaczki zdrowe
flower, mamatek witajcie!
mamusi synka jak wmiotujesz to podobno znaczy że ciąża się dobrze rozwija! Lepiej mieć objawy takie czy takie niż nie mieć ich wcale i się zamartwiać! Wszystko będzie dobrze, mówie Ci to!