reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam!

Ja już po śniadanku, zaraz zabieram córę i lecimy na sklepy :D idziemy kupić firanę do salonu bo przyszedł mi karnisz, więc jak w sobotę pojedziemy do nas na mieszkanko to będzie co robić :D

ewelajna witaj!

maqa, secreto udanych wizyt!

smerfetka to my razem wizytujemy w piątek! też nie mogę się doczekać!

Miłego dnia dziewczyny! :-D

reklama
Ale Wam zazdroszczę tych "zaawansowanych" ciąż :) U mnie ledwo 5 tydzień się kończy ;)

Witam się i uciekam do dzieciaków!

Witajcie marcoweczki :)

Udanuch wizyt dzisiejszych Wam zycze i czekamy na info po ;)

19ania90 tak wizyte mamy jutro ja sie juz doczekac nie moge Ty pewnie tez.

Milego dnia :)

dziewczyny, które chodzą prywatnie do gina... ile płacicie za wizytę? bo ja prywatnie do mojej lekarki idę pierwszy raz i nie wiem na ile się przygotować?

Witam was wszystkie :-)

udanych wizyt wszystkim w tym tygodniu, czekamy na dobre wiesci :tak:

Ja mam wizyte dopiero we wtorek i juz nie moge wytrzymac w tej niepewnosci i po malu zaczynam wariowac... Jak tylko czuje sie chwile dobrze to od razu jakies czarne mysli sie nasuwaja :-(

Ja siedze juz od 8 w pracy i jeszcze rano bylam spuscic troche krwi, ogolnie to strasznie walcze ze snem i caly czas mnie muli :baffled: ale byle do 17!

Milego dnia wszystkim zycze!
:-)
Sciskam was mocno :tak:

Witam się dziewczynki!
No ja dziś mam kolejny lepszy dzień, noc już bardziej przespana mdłości też jakoś odeszły. Więc oczywiście zaczynam się martwic :-( czy dobrze itd. Do mojej wizyty jeszcze dwa dni i na prawdę boję się jej jak nigdy...

WITAM NOWE MAMUSIE!
Ewa -dzięki za lisę ale niestety otworzyc jej nie mogę bo ma wirusa :dry: może z pracy się uda :confused:
Ja dziś zaplanowałam pielenie skalniaków i jakieś porządki w ogrodzie ale głowa mnie od zamartwiania boli :-(

19ania90 moja z tego co wyczytalam na necie bierze 130 zl (bo jeszcze u niej nie bylam), a z tego co wiem to moja kolezanka placila 150 zl. Wiec mysle ze w takich granicach. W tych cenach USG juz jest. U niektorych placi sie mniej za wizyte ale placi sie dodatkowo za USG.

No właśnie też tak myślę, że więcej jak 150zł nie zapłacę..... pójdziemy - zobaczymy :-D:-D

pytałam się szwagierki to mi mówiła, że ona za wizyte u niej płaciła 70zł no ale to było ze 2 lata temu....

reklama
Do góry