reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam!

Ja już po śniadanku, zaraz zabieram córę i lecimy na sklepy :D idziemy kupić firanę do salonu bo przyszedł mi karnisz, więc jak w sobotę pojedziemy do nas na mieszkanko to będzie co robić :D

ewelajna witaj!

maqa, secreto udanych wizyt!

smerfetka to my razem wizytujemy w piątek! też nie mogę się doczekać!

Miłego dnia dziewczyny! :-D

reklama
Ale Wam zazdroszczę tych "zaawansowanych" ciąż :) U mnie ledwo 5 tydzień się kończy ;)

Witam się i uciekam do dzieciaków!

Witajcie marcoweczki :)

Udanuch wizyt dzisiejszych Wam zycze i czekamy na info po ;)

19ania90 tak wizyte mamy jutro ja sie juz doczekac nie moge Ty pewnie tez.

Milego dnia :)

dziewczyny, które chodzą prywatnie do gina... ile płacicie za wizytę? bo ja prywatnie do mojej lekarki idę pierwszy raz i nie wiem na ile się przygotować?

Witam was wszystkie :-)

udanych wizyt wszystkim w tym tygodniu, czekamy na dobre wiesci :tak:

Ja mam wizyte dopiero we wtorek i juz nie moge wytrzymac w tej niepewnosci i po malu zaczynam wariowac... Jak tylko czuje sie chwile dobrze to od razu jakies czarne mysli sie nasuwaja :-(

Ja siedze juz od 8 w pracy i jeszcze rano bylam spuscic troche krwi, ogolnie to strasznie walcze ze snem i caly czas mnie muli :baffled: ale byle do 17!

Milego dnia wszystkim zycze!
:-)
Sciskam was mocno :tak:

Witam się dziewczynki!
No ja dziś mam kolejny lepszy dzień, noc już bardziej przespana mdłości też jakoś odeszły. Więc oczywiście zaczynam się martwic :-( czy dobrze itd. Do mojej wizyty jeszcze dwa dni i na prawdę boję się jej jak nigdy...

WITAM NOWE MAMUSIE!
Ewa -dzięki za lisę ale niestety otworzyc jej nie mogę bo ma wirusa :dry: może z pracy się uda :confused:
Ja dziś zaplanowałam pielenie skalniaków i jakieś porządki w ogrodzie ale głowa mnie od zamartwiania boli :-(

19ania90 moja z tego co wyczytalam na necie bierze 130 zl (bo jeszcze u niej nie bylam), a z tego co wiem to moja kolezanka placila 150 zl. Wiec mysle ze w takich granicach. W tych cenach USG juz jest. U niektorych placi sie mniej za wizyte ale placi sie dodatkowo za USG.

No właśnie też tak myślę, że więcej jak 150zł nie zapłacę..... pójdziemy - zobaczymy :-D:-D

pytałam się szwagierki to mi mówiła, że ona za wizyte u niej płaciła 70zł no ale to było ze 2 lata temu....

reklama
Do góry