reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Koreczek sweita racja z starszymi ludzmi.... placza, ze sa.sami..... o c zekuja szacunku a jak traktuja mlodszych?!

19ania90 moj najlepszy kumpel ma na imie Cezary I jest super.gosciu!!!
Mloda mamusia super powiedzialas swojej tesciowej..

Ja zawsze jestem wszedzie spozniona I wlasnie jade do innego Kosciolka niz zawsze I wylecialam z domu z mysla ze jak zwykle wejde w trakcir.... wyjezdzam patrze na zegarek a tu mam 40 min czasu.... heh pomylilam sobie heheh.... wrocilam zrobilam obiecany namiot z kocow Julkowi I spadam spowrotem.... odezwe sie pozniej...

reklama
Dziękuje wam za słowa wsparcia, nawet nie wiecie jak miło było to przeczytać, jesteście kochane :*
Teściowej jeszcze nie wygarnęłam co sądzę o tym co powiedziała bo nie miałam okazji, ale ja jestem pamiętliwa. Ona zawsze chciała wszystko wiedzieć i wtrącała swoje 3 grosze, ale nigdy nie przekraczała pewnej granicy. Teraz przesadziła i na pewno tego tak nie zostawię.
Najważniejsze że mam męża za sobą:tak:.

hej:)

mamusia,jaspisz i dlatego ja z jednej strony sie ciesze ze nie mam tesciowej, chociaz kto wie jaka by byla.
Ciesze sie ze u was wszystko w porzadku i maluszki sie zdrowo rozwijaja :)

Ja jestem teraz pelna obaw, niby jestem pozytywnie nastawiona ale cholernie sie boje ze moze sie sytuacja powtorzyc,jutro robie termin u gin ale dopiero po 18 listopadzie by bylo wiecej widac,tak dokladnie nie wiem ktory to tydzien ale zrobilam test elektroniczny jeszcze dodatkowo i wyszedl 3 tydzien od zaplodnienia,przez ten zabieg nie wiem kiedy mialam owulacje a na @ czekalam 37 dni wiec wszystko sie wyjasni na usg.

Pogoda smetna ,mialam 3 dni wolnego ale nawet nie mialysmy jak wysjc bo ciagle padalo albo byly wichury a młoda troche przeziebiona.

Hej... dawno nie pisalam bo jakos czasu nie bylo... przepraszam..... najpierw urodziny oli... potem w tygodniu urodziny siostrzenca mojego A..... wczoraj moje i tak jakos nie bylo czasu zeby tu cos skrobnac..... nadrobic was tez ciazko bo tyle piszecie :szok: ale to dobrze.... BB tetni zyciem :-D

mnie ostatnio bardzo bolal brzuch.... chyba sie stawial.... bo twardy jak skala i musialam szybko usiasc albo sie polozyc zeby przeszlo.....
jutro ide spuscic troche krwi :) czwartek mam wizyte :)

mamy wybrane imie, bedzie Cezary :) chociaz maz sie upiera przy Dominiku... jednak mi od wielu lat podoba sie Czarek wiec bedzie na moim :-)

zaraz ma przyjsc do nas odwiedziny moj tata.... wiec teraz szybko spadam na obiad....

Milej niedzieli! Od jutro staram sie byc na bierzaco! :-)

Aniu 100 latek:-D:-D
images

Jakie szczęście, że ja mam ustawiona teściową
U nas oki, pobyt u mamy zaliczony płytki w łazience położone. Jeszcze przedpokój i balkon:-( Do tego wymiana drzwi:no:

Dzidziuś ostatnio mało się ruszał, wróciłam do domku i chyba się ucieszył, bo od przekroczenia progu kopie jak szalony:-D
A wczoraj wypatrzyłam na allegro wózek jaki mi się podoba na wyprzedaży z wystawy sklepowej za 699zł, gondolę ze spacerówką. Co lepsze mogę go odebrać osobiście u siebie w mieście, bo mamy ten sklep
Wózek wielof. 2w1 Bebetto Magnum SUPER WYPRZEDAŻ! (3655199683) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Tylko nie wiem jaki kolor, bo nie znam płci:-(

nosz ku**** i poszła rura w podłodze i mąż całą łazienkę kuje.. a płytki pół roku temu kładzione:-( szlag mnie zaraz.. w piwnicy powódź..nie ma to jak niedzielny odpoczynek;/

Nie zazdroszczę takiej roboty.
Młodamama, to Ty kujesz, a do mnie sąsiad z mor... Żartuję po prostu ktoś kuł w pionie, a nam się zebrało:wściekła/y: Prawdopodobnie Ci co jutro mają piony robione.

Ja moja tesciowa widzialam na szczescie tylko raz w zyciu. Ma corke 2msc starsza od mojej i bylismy w odwiedzinach jak moja mala miala 3tyg. Na chrzciny nie zapraszalismy jej nawet. Moj nie ma z nia dobrych relacji. Ale to przez jej faceta, taki wredny **** :/
Jak by mi cos powiedziala nie tak to napewno bym odrazu odpowiedziala. Ja tam sie nie boje,, gadam co na jezyk najdzie :p

reklama
Kasiek, nie wiem, jak szybko dziecko przybiera - to bardzo indywidualna kwestia :) Mój miał w 17 tc jakieś 200 g. Teraz nie wiem - w środę mam usg dopiero :)

Co do spania to też słyszałam o tym lewym boku, ale ja się raczej nie stosuję. Śpię jak mi wygodnie - na obu bokach i jeszcze nawet na brzuchu, ale już z lekkim "obrotem", z podkurczoną nogą, bo inaczej się nie da ;) Tylko na plecach nie lubię :)

Jagna, a jaki to problem kolor?:) W zasadzie tylko róż Ci płeć determinuje. Ewentualnie niebieski. Ale każdy inny jest uniwersalny :) Ja miałam wózki zielony i czerwony i chyba czerwony mi się właśnie najbardziej podoba, bo intensywny i ładny :)

Zrobiliśmy małe przemeblowanie pokoju w weekend :) Super wyszło! Wydzieliła nam się ładnie część jadalniana i wypoczynkowa. I to bez kupowania czegokolwiek :) Fajnie się odświeżyło :)
No i mamy miejsce na tv ;) Chyba kupimy, od razu z klawiaturą i myszą bezprzewodową, żebym mogła na wielkim ekranie pracować :) Moje oczy już nie wyrabiają przy netbooku :/

Do góry