Witam was poweekendowo! :-)
Kciuki zaciśnięte za wszystkie wizyty!!!
19ania90,
siasia s spełnienia wszystkich marzen zycze!!!! :-)
jaspis nie przejmuj się tesciowa, bo naprawde szkoda nerwow!!!
Jeśli chodzi o teściowe, to ja mam naprawde super. Nie wtraca się i nawet pomaga jak się tylko cos potrzebuje. U mnie problem jest z moimi rodzicami, bo to oni się do wszystkiego wtrącają i wogole... Ale jakos tak nauczylam się ich ignorowac i jak cos powiedza nie tak no to ja zazwyczaj odpowiadam ale staram się ignorowac, żeby się za bardzo nie denerwowac! Najgorzej jest jeśli sa obecny moi rodzice i moja babcia, to od razu cisnienie skacze!
U nas dzisiaj się zaczyna remont. Ale się ciesze!
Nie mogę się już doczekac wlasnej lazienki i kuchni. Mam tylko nadzieje, ze nam kasy na to wszystko wystarczy…
AnetaNorwegia ale slodiak z twojej corci!!!
Pisalyscie o duzych brzuchach, ale wasze w porównaniu z moim to maleństwa, bo mam już az 110cm…
ewa86 super rada z tym smoczkiem, będę musiala zapamiętać! Fajnie tez ze przemeblowanie się udalo, zawsze to jakos tak lepiej pozniej!
kasiek77 ja przez cala noc zmieniam pozycje spania, bo jak bym lezala na jednym boku to od razu mi rece i nogi drętwieją, Wiec i na lewym i na prawym i na plecach spie, ale najchętniej bym spala na brzuchu ale niestety nie da rade…
Ja jeśli chodzi o cisnienie to mam caly czas nadciśnienie, ale moja gin mówiła, ze może od drugiej polowy bardziej skakac, wiec mierz sobie regularnie, żeby jakby cos mieć pod kontrola!
mamusia synka szkoda nerwow, na tesciowa i szwagra. Wazne ze maz stoi za Toba i wogole. Wazne żeby starac się nie denerwowac i wiem ze to trudne, bo u mnie taka sytuacja jest u moich rodzicow i tez mnie to bardzo denerwuje!
ada,- Będzie wszystko dobrze, po prostu musi być i już!
Nie zazdroszcze takich awaryjnych, niespodziewanych remontow!
masiosia to trzymam kciuki za wene do nauki!
No dobra to ja lece teraz do internisty, bo moja gin kazala isc dodatkowo z powodu mojego cisnienia i przy okazji podejde do swojej pracy l4 zaniesc.
Milego dnia zycze!!!