reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Aaaaaaaaaa kosz mojżesza... też się nad tym zastanawiam, tylko po co mi?? :) ale jak na zakupoholiczkę przystało... zainteresowałyście mnie tym koszem i przejrzę aukcje.

Aneta ten beżowy jest CUDNY jak nowy do tego naprawdę gruby i misiowy. Jak będzie zimno, a w marcu może być to będzie idealny... ten od Ralpha też jest mega. :-D
muszę muszę muszę się wziąć i powystawiać dziewczęce, bo już nie ogarniam tego.

reklama
Witam mamusie, z którymi nie miałam okazji się jeszcze przywitac :))

ahh ja drugą noc mam nie przespaną.. wstawałam co godzinę i niewiedzialam co ze sobą zrobic..
a potem kolo 8 sie znow polozylam i zasnęłam i teraz wstałam.
ostatnio mam dziwne samopoczucie.. i mieszane uczucia.

Tez mam strasznego lenia.. i dzis chyba nic nie bede robic.
a musze isc do swojej ksiegowej..

Strasznie mnie boli prawy pośladek.. chyba nerwy bo jak chodzę to kuleje tak strasznie to kłuje :((

hej hej
karolina wow Ty to już masz niezłą część wyprawki ciuszkowej!Kombinezon misiowy cudowny wczoraj taki widziała w H&m podobny.
nieznajoma a może zaczyna Ci się rwa kulszowa? Ja też już powoli cierpię :zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Laski co to jest kosz mojżesza???:confused::confused::confused::confused:

nieznajoma mnie też tak boli ale lewy pośladek... tak jakby ta kość łącząca nogę z górą szkieletu (nie znam się na anatomii) i im więcej się ruszam tym bardziej wieczorem boli... a jak już się położę to potem stanąć na lewej nodze nie umiem :baffled:

igem,nieznajoma,juszka - ja pochodzę z Wodzisławia wiec tez tamte okolice :) a urodziłam sie w Rydułtowach w szpitalu
siasia-i buahahah no baba jak nic :D
koreczek - no taka alejka aniolkow jest strasznie dolujaca, ja mam w rodzinie dziewczynke ktora zyla 30minut (ciaza blizniacza byla ta tzw "pasozytnicza" ale druga dziewczynka na szczescie zyje choc kilka operacji serca miala)
Aneta - o kurcze wymioty po uderzeniu w glowe to bardzo niebezpieczne lepiej podjedz z nia na kontrole
katrine - no u nas w 2011 byla parka; ciekawe jak teraz czy bedzie zamiana i teraz my chlopaczka? moze dzisiaj sie dowiem choc lekarz raczej obstawial dziewcyznke
marcia - twoja teoria ma duzo z rzeczywistosci poporodowej choc wtedy to raczej bedziemy tak umordowane ze bedziemy zasypiac od razu
ewula - mi to sie sniło że jechałam pociągiem z Warszawy do Krakowa z Karolcią na wizytę kontrolną u mojego gina i zaczełam rodzić, urodziłam w pociagu ale tak mi zal bylo tej mojej Karolci bo sie strasznie bala tego zamieszania
joasia - narty... ehh tez bym sobie pojezdzila..
mlodamama - ja wcozraj zasnelam jakos po 20 wlasnie i prania nie rozwiesilam;o 5 mnie Karo obudzila bo chciala swojego Linuksika ktory byl w pralce (nieodlaczna jej pzrytulanka i zawsze jak ja piore to pozniej taka mokra nawet zanosze jej do lozka); ja kaszle od poczatku wrzesnia jeszcze
19ania90= u nas Karolcia poki co taki rodzyneczke jest bo sami chlopcy w najblizszej rodzinie
babyg- moja-twoja chodzi ci o kołdreę z mężem? my mamy 2 i jest boooosko
ew86 - moj K ma 2 telefony sluzbowy i prywatny i mamy ustalone na ktory dzownie normalnie a na ktory w razie jakiejs tragedii - tak bylo tez w 1 ciazy i jak tylko widzial moj nr na tym awaryjnym to malo nie mdlal nawet pozniej; no ale tak ustalilismy jak nie odebral tel ode mnie bo byl zajety a ja dostalam krwotoku, w koncu dzownilam do firmy i wyciagali go ze szkolenia
jagna - super pomysl z tym 112 i Celinką; moja niestety za malutka na to jest; moja wie jak ma na nazwisko i uczymy ja adresu mieszkania ale i tak rozbraja mnie jak rano podczas mojego "wiszenia" nad kiblem podchodzi, klepie mnie po plecach i pyta: "czujesz sie mamusiu?"
moniqua - ja z Karo wchodzilam zawsze do sklepow i oznajmialam ze musze skorzystac z wc-jak widzieli brzuch to nawet nie oponowali, teraz na szczescie jakos rzeadziej latam do toalety; a usg sie ciesz bo zobaczysz sowjego malego robaczka i na pewno wszytsko bedzie dobrze!ja tez mam dzisija na 16:15 wizyte
karolinusia- hehe ty nalogowcu :p

flower188 to zapraszamy na forum spotkanie w Rybniku :)) tam sie dogadamy w sprawie spotkania ;)

ojj dziewczyny no chyba to rwa kulszowa :(( ja czasem chodzic wg nie potrafie, a jak sie poloze to wstac nie potrafie, i w nocy mam problem z obracaniem sie bo cholernie boli :(
ale podobno na to nic nie ma? i trzeba przecierpiec? :((
ahh a ja juz nie wytrzymuje..

Guziczek a no mam :)))) hehehehe i tak ciągle coś dokupuję... nie wiem po co, bo połowę z tego Młody i tak pewnie nie założy. No ale co tam. Oszalałam na punkcie Syna i nic nie poradzę.
kosz mojżesza to takie łóżeczko przenośne jest, taki kosz po prostu.

reklama
ah no u mnie z dnia na dzień coraz gorzej..;/ dobrze, ze na l4 idę 4 listopada.. bo juz nie mam sil.
chociaz z rwą czy się siedzi czy lezy to i tak boli :((
wiec niewiem co z tym robic.. ehh a gdzie tam marzec.

Do góry