reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

hej...

też mnie coś dawno nie było...
widziałam, że kombinezony na tapecie były, ja kupiłam takie 3:
Piękny Misiowy kombinezon F&F jesień z uszkami (3582063861) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
śpiworek, kombinezon 0-3mies Ralph Lauren (3583007472) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mamas & Papas beżowy kombinezon gwiazda 0-3 62 (3573708900) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

w ogóle muszę przystopować z allegro...bo przeginam codziennie lub co 2 dni przychodzą paczki, mały ma już 3 kartony ciuszków z allegro i wszystko 56-62/68. czasami coś za złotówkę wylicytuję jak to na przykład ale już większe :
SUPER MODNA KURTECZKA Z MISIA JAK NOWA OKAZJA!!!!! (3643983345) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

jestem trochę "zmachana" bo pieszo właśnie zeszłam pół miasta do laboratorium z moczem do badania, mam dziś ambitny plan by powrzucać aukcje dziewczęce przynajmniej część. zobaczymy.

piszecie o łazankach, ja tak średnio... ostatnio jadłabym tylko puree z ziemniaków z koperkiem jajo sadzone i szklanka maślanki do tego.

ja połówkowe mam jutro i cieszę się, że zobaczymy synka, co do imienia chyba zostanie Jan. Wszystkim gratuluję udanych wizyt. I powodzenia jeśli dziś jakieś są...

MIŁEGO DNIA

reklama
Cześć Dziewczynki... cała noc spać nie mogłam... dzisiaj USG i strasznie się denerwuję :-(
Popołudniu napiszę czy maleństwo nadal jest chłopcem... chociaż w tym momencie najważniejsze by było zdrowe... Normalnie przerażona jakaś jestem (pierwszy raz tak mam) :-(

Secreto a moze stojak zbedny? Ja tez mam kosz ale bez stojaka. Nosilam wszedzie ze soba :p do lazienki , salonu czy kuchni, nawet do lozeczka wsadzalam. Kladlam na podlodze, sofie czy stole :)

Karolinusia o 15, więc jeszcze troszkę...

Dziewczyny też tak macie, że pęcherz nie daje Wam spokoju?
Ja dzisiaj na to USG muszę przedostać się dokładnie na przeciwny koniec Poznania autobusami i tramwajami i jestem przerażona... Do Centrum zazwyczaj jadę z 50min, więc od centrum pojadę drugie tyle... Ja nie wiem jak ja zniosę te dobre 1,5h w trasie... chyba nocnik zabiorę ze sobą ;-)

PS. https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html
Kobietki jakby któraś z Was chciała może sobie zamówić próbki kosmetyków (buteleczki 50ml). Do mnie właśnie dotarły. Można zaznaczyć obie próbki :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry