reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam was! :-)

Pierwszy raz tak wczas wstalam, bez budzika hehe! :szok:

Dzieki za kciuki wczoraj dziewczyny no to teraz mogę zaczac kupowac hehe!!! Starsznie mi ulżyło po tym usg wczoraj i teraz to się tylko już cieszyc! :-D

Juszka1988 kciuki za wizyte dzisiaj!!!

AnetaNorwegia no to faktycznie upolowałaś okazje!!! :tak:

Medzik Gratuluje duzego synka!!! :-)

Czarnyloczek kciuki za wizyte!!!

katrine Gratuluje udanej wizyty i synka oczywiscie!!! :-D

marcia30 Gratuluje polowki!!! :-D

pinki1980 Gratuluje udanej wizyty!! :-D

Strasznie sie ciesze, ze same dobre wiesci u nas teraz sa i tak juz ma zostac do konca!!!!! ;-)

No to ja ide sobie jakies sniadanko zrobic. Milego dnia wam zycze!!! :-)

reklama
gratuluje wszystkich udanych wizyt!:-) cieszę się, że wszystko w porządku:-)

my też po wczorajszym usg zadowoleni:-) krótko trwało to usg, ale ponoć ten lekarz ma świetne oko, więc może dlatego szybko mu idzie. Wszystko pomierzył, główkę, brzuszek, serduszko, nerki, żołądek, pęcherz moczowy, kręgosłup, sprawdził pępowinę i na chwilę włączył chyba przepływy, bo czerwono-niebieskie plamy się pojawiły - coś jeszcze się sprawdza? powiedział, że wszystko w porządku i nie widzi żadnych nieprawidłowości:-):-) taśma owodniowa, która była widoczna wcześniej - nie ma jej:-) nie wiem co się stało, ale obejrzał z każdej strony i mówi, że nie widzi nic niepokojącego:-) ale ja, jak to ja, zawsze się denerwuję i teraz myślę, czy aby nic nie przeoczył... ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, że tej taśmy tam nie ma i nie będzie!:-)

Aaa, no i potwierdził już po raz trzeci, że córeczka:-D więc czekamy na naszą Hanię:-)

Dziękuję za wszystkie kciuki, mam nadzieję, że teraz będzie już tylko dobrze...:-)

Dziewczyny, ja na same leki co miesiąc wydaję koło 400zł, więc też wydatków mamy dużo, ja nie pracuję.. ale zdrowie maleństwa najważniejsze i to nie ma swojej ceny. Wszystkie damy radę, byleby wszystko było w porządku.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!!

HEJ,

juszka, czarnyloczek && kciuki za dzisiejszą wizytę!

aneta wow 3 pary za 75zł fajnie! okazja jak nic!!!!

katrine, medzik gratuluje syneczków!!!! super że wszystko ok

pinki wow to wielki Sebastianek!!! gratuluje udanej wizyty

marcia gratuluje 20!!!! oby teraz już z górki! wszystko ładnie, pięknie bez niespodzianek!

mouse mój też ziększył ruchliwość z czego się bradzo ciesze! :) Milenka ładne imie :)

kasiulekk super że wszystko z dzidzią porządku i że te wstrętne taśmy owodniowe zniknęły!!!!

ide na śniadanko, miłego dnia!

Witam się dziś wreszcie o normalnej porze :-)
Jaspis - ja odczucia co do brzuszka mam podobne... ale czuję to jakoś tak jakby młody się rozciągał tam w środku...dosłownie chwilę twardnienia brzuszka a za moment widzimy taki okrąglutkie coś na moim brzuchu w jednym miejscu... Za chwilę przechodzi. Skurcze takie typowe to chyba za wcześnie, moim zdaniem magnezu brak i może za długo jednak chodziłaś :sorry:
Ewa86- ja mam podobne zdanie, mąż mój czasem mówi, żeby nie komentować... ale kurcze z jakiej racji...Trzeba ludzi kultury uczyć jeśli do tej pory jeszcze nikt tego nie zrobił.
Ozila- i wiesz...bardzo dobrze, u nas tez by się przydało i może jedna baba z drugą najpierw komórki mózgowe by uruchomiła zanim buzię otworzy.EEEEEEH to Twoje upalne lato :-);-)
Marcia - Gratki 20 tyg :tak:
Pinki - Cudowne wiadomości i odzywaj się częściej...chociaż wiem jak jest jak się do pracy jeździ :-(
Ewula- chyba ginka nie będzie problemów robiła, obecność męża to standard ale dzieciaków na USG też :happy:... ja młodą bym też zabrała...ale daleko mamy do lekarza i mąż jedzie do Kliniki od razu po pracy więc fizycznie nie damy rady. Ale filmik jej puścimy też przeżyje :tak:
mlodamamusia - Gratki 17-stki:tak:
Koreczek - u na sjest podobnie, wszyscy nasi znajomi to dla Naszej Nikuśki ciocie i wujkowie... ileż ona się na dostawała rzeczy i prezentów za młodych lat :eek: jakoś tak wtedy wyszło, że ona pierwsza się pojawiła w naszym takim przyjacielskim gronie...więc raj miała...ale to też miłe bardzo było.
Mouse - imię piękne...ale ja mam sąsiadkę Milenę...:eek: no ona to jest aparatka :happy:
Kasiulekk - Ty już się tam nie dopatruj niczego tylko dziubek śmiej:-) JEST DOBRZE I BĘDZIE DOBRZE TAK :tak: NO i gratulacje!!!!

Ja dziś przespałam trochę nocy, baaaa nawet coś mi się śniło... a zapomniałam wam wczoraj napisać, że mój szef znowu do mnie dzwonił, po raz kolejny wypytać mnie czy wracam do pracy :eek: NO MASAKRA
Więc tłumaczę jak chłopu na miedzy, że nie mogę bo lekarz nie pozwala, a nie, że widzi mi się czy coś... na co on to tak ale jeszcze przecież pół roku Pani zostało ciąży :eek::eek::eek: No normalnie zdębiałam...jakie pół roku co ja słoń jestem???
Ale już nie chciałam nic mówić... oświadczył mi, że ma pozwolenie na zatrudnienie kogoś i takie tam ble ble ble...
Generalnie mam nadzieję, że to koniec ...bo chyba zwariuję...
Ja już po śniadanku, synek coś grzeczny mój jeszcze nie fika...ale ciiiii bo zaraz jak zacznie to wysiedzieć nie dam rady :happy:
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY

Dzieńdobry Kobietki.

Ale dużo napisałyście od wczoraj wieczorem raczej nie odpowiem każdej z was bo już się pogubiłam co kto pisał. Mnie od wczoraj boli głowa i musiałam w nocy apap brać żeby zasnać nie wiem czy to przez ta pogodę.

Gratuluję udanych wizyt super że same dobre wieści ja juz sie nie mogę doczekać połówkowego za tydzień.

Życzę wam udanego dnia i trzymam mocno &&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty.

reklama
Do góry