reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Czesc Dziewczyny! mam problem z laptopem, więc piszę teraz z telefonu. Myślę, ze jutro mąż do niego zajrzy i jak już będzie dobrze, to wtedy uzupelnie tabelki o nowe dane, w telefonie ciężko jest mi je edytowac. Teraz tylko zaloze nowy wątek ze zdjęciami :-)

reklama
Cześć!dołączam sie do was dowiedziałam sie o ciazy 4 dni temu dzięki testowe krwi na Bete.:)to jest moja pierwsza ciąża, jestem zachwycona wraz z mezem:)mam nadzieje ze wszystko będzie ok. Usg dopiero 03.08 ale moze wcześniej zrobię w innym miejscu.termin na ok 24.03.pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Ale mam lenia dzisiaj :-(zostałabym chętnie w domku a tu do pracy rodacy
Dobrego poniedziałku Wam i sobie życzę :cool2:

hey!! Witam nowe dziewczynki! bardzo sie ciesze ze jest nas coraz wiecej. Nie pisalam juz chwile, za to codziennie, regularnie czytam wasze wpisy:) jest to dla mnie lepsze niz gazety i ksiazki dla przyszlych mam! Dzis mam 1 wizytę u lekarza. Od rana juz sie zamarwiam(wiem ze niedobrze):( mam nadzieje ze bedzie ok. Wieczorem na odezwe co lekarz mi powiedzial:) Jak narazie zachcianki nie pojawily sie, cycuszki za to coraz wieksze i "żylaste":-) Musze kupic nowe biustonosze:)Czy jest mozliwe ze jakies leki sfalszowaly wynik hcg i 2 testow ciazowych? juz popadam w paranoje ze ciaze sobie wymyslilam:((

kotti na pewno leki nie sfałszowały wyników, spokojnie;-) Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, na pewno będzie!:-) i odezwij się po wizycie.

U mnie jakoś leci, mało się odzywam ale czytam Was codziennie;-) staram się odpoczywać, ta torbiel daje o sobie znać, bo mam takie bóle jajnika, że dziś spać nie mogłam:-( ale powtarzam sobie, że zniosę wszystko, byleby nie pękła i wszystko było dobrze:-) martwię się trochę tymi bólami, tym czy się wchłonie..ale na razie pozostaje czekać. Jeśli chodzi o objawy, to chyba nic szczególnego mnie nie dopada, trochę apetyt mi się zwiększył, mąż mówi, że jem więcej od niego;P ale jak nie zjem to tak mnie ssie w żołądku i robi mi się niedobrze, więc wolę podjadać:-) czekam do 25go lipca na następną wizytę:-)

Witam wszystkie nowe mamusie!!:-):-)

Kilka słów o mnie: na imię mi Magdalena, w maju tego roku wyszłam za mąż i od tego czasu staraliśmy się o dzidziusia. Wygląda na to że się udało. Do ginekologa wybieram się za dwa tygodnie na pierwszą wizytę. Mam 22 lata:)
Jeżeli chodzi o moją ciąże to po za przygodami nocnymi w łóżku wierceniem się, szukaniem miejsca i pozycji do spania, budzeniem się w nocy, to nie mam innych dokuczających dolegliwości. Wcześniej spałam jak kamień a teraz.. wstaje wcześniej niż zwykle, mało kiedy wyspana chociaż oczy zaczynają mi się zamykać około 21..
Pozdrawiam, miłego dnia :)

Witam dziewczyny po weekendzie ;-)

Podczytywałam Was regularnie, ale nie miałam czasu pisać, wykorzystywałam czas w maximum z moim mężem ;-) Gratuluje wszystkich udanych wizyt!! Za dzisiejsze wizyty mocno trzymam kciuki!!! ;-)

Kilka słów o mnie ;-)

Mam na imię Justyna i mam 26 lat. Jestem szczęśliwą mężatką od roku. Z zawodu jestem kosmetyczką, ale aktualnie nie pracuję ;-) To będzie nasze pierwsze dziecko, bardzo wyczekiwane ;-)

WITAM NOWE MAMUSIE!! ;-)

Życzę miłego dnia! :-)

Witaj Danarie
Koti daj znać jak tam po wizycie
igiem witaj kochana super że dołączyłaś
Justynka witaj:)
Ja dziś byłam robić betę wynik mam za 2 godziny co do zmian u mnie to tylko tyle że chodzę szybciej spać a tak to potrafiłam siedzieć bardzo długo cycki bolą na maksiora żadnych mdłości nie ma.

Cześć Kobietki :-D
Widzę, że nas przybywa. Super :tak:
Przez te dwa tygodnie urlopu mam teraz zaległości, że ho ho... ale postaram się z czasem wszystko ładnie ogarnąć ;-)

U mnie bez zmian. Tak jak u Igem tylko "objawy nocne" :-D
Nadal jestem przed pierwszą wizytą...

reklama
Do góry