reklama
Karolinusia
Fanka BB :)
Ozila mi chodzi o to ze te siedziska są strasznie małe wręcz klaustrofobiczne... Pisałam o tym kilka stron wcześniej. Zima masakra jak dojdzie kombinezon kurtka. Nie widzę w tym dziecka... Sorry...
A zwrotny fajny wózek niekoniecznie musi być ciężki...
A zwrotny fajny wózek niekoniecznie musi być ciężki...
No wiem, w zimie ze sniegiem faktycznie ciezko by bylo w to dziecko "upchnac";-)w sumie to nawet nie umiem sobie wyobrazic tego teraz haha - ja inaczej bede patrzec troszke-bo tutaj zimy ze sniegiem nie ma,( tzn teraz sie konczy i bylo 21C dzisiaj, ale oczywiscie potrafi byc duzo zimniej) takze kombinezon i b.gruby ubior mi odpada, ale jeszcze zostawiam sobie czas na potem popytam, poogladam i wtedy wybiore;-)
Ostatnia edycja:
Karolinusia
Fanka BB :)
Ozila bo ja zapomniałam, że ty w Australii mieszkasz
jedz do jakiegoś centrum dla dzieci, na pewno masz tam gdzieś... pooglądaj, przymierz się
jedz do jakiegoś centrum dla dzieci, na pewno masz tam gdzieś... pooglądaj, przymierz się
Dziewczyny chcecie karmić piersią swoje maluchy?
Pewnie, takie mleczko jest dla malucha najlepsze Mam nadzieję, ze tym razem dzidziek szybciej załapie o co chodzi
Ozila, już też pisałam wcześniej - wg mnie taka spacerówka nie jest dla dziecka ani super zdrowa ani super wygodna, bo jak ma w niej spać, to dupka jest dziwnie wpadniętae, zamiast leżeć na płasko.
Tehawanka
Zaangażowana w BB
ja chyba wózka nie będę kupować... kołyska będzie po siostrzeńcu chłopaka, a sama chciałabym kupić jedynie chustę do noszenia...
martuszka89
Aktywna w BB
MMka trzymam kciuki za Ciebie i dzidzię. Szczerze to też nie zgodziłabym się na bardziej inwazyjne badania. W końcu co ma być to będzie, a ryzyko jest duże.
Ja bym bardzo chciała karmić piersią mam nadzieje, że się uda
Co do wózka to ja zdecydowałam się na Roana, podobają mi się takie wózki w starym stylu
Dziewczyny chyba mówię Wam od razu dobranoc, bo dziś padam na nos.
Ja bym bardzo chciała karmić piersią mam nadzieje, że się uda
Co do wózka to ja zdecydowałam się na Roana, podobają mi się takie wózki w starym stylu
Dziewczyny chyba mówię Wam od razu dobranoc, bo dziś padam na nos.
Tehawanka
Zaangażowana w BB
ewula, mniej więcej drewniana skrzynka bez wieka, wyłożona jakimś materacykiem , podwieszona na linkach i hakach pod sufit
reklama
Ewa- my mamy taki wypasiony sprzęt do pieczenia chleba, bo można zrobić w nim ciasto na pizze, ciasto drożdżowe zrobić i upiec, a nawet konfitury. Więc luz.
Też taką mieliśmy Parę lat Jaką macie firmę?
Ale ja się właśnie w pewnym momencie przerzuciłam na bułki i wykorzystywałam maszynę głównie do zarabiania i wyrastania ciasta, a to mi z powodzeniem robi kenwood i miska ze ściereczką, a prądu idzie o niebo mniej
No i często eksperymentowałam z nowymi przepisami, a w maszynie to zawsze była wielka niewiadoma, co wyjdzie. Teraz mam kontrolę nad ciastem i nawet razowe pieczywo mi się udaje
Chociaż był czas, że dałabym się pokroić za maszynę do chleba, więc rozumiem Twój entuzjazm
Wczoraj byłam na tych targach dziecięcych na krakowskich błoniach i powiem.że jestem bardzo zawiedzona..pełno ludzi, nic się nie dało obejrzeć ale w sumie też było mało stanowisk .. Spodziewałam się czegoś bardziej wow.
Mam podobne wrażenia. Dziś byłam i bez szału.
Jedyny plus, że Franek sobie na wielkiej pompowanej zjeżdżalni-zamku pozjeżdżał
Chusty potwornie drogie, dla starszaków prawie nic nie ma.
Robiliśmy tylko za żywą reklamę podwójnego wózka, bo nas co chwilę ktoś zaczepiał
Dziewczyny chcecie karmić piersią swoje maluchy?
Tak Po dwóch ciążach wiem już, że mleko mam w ilości dostatecznej, a nawet jeszcze więcej, nawet wcześniaka mi się (choć po przejściach) udało nauczyć jedzenia z piersi, więc teraz jestem dobrej myśli, że się też uda.
Ozila mi chodzi o to ze te siedziska są strasznie małe wręcz klaustrofobiczne... Pisałam o tym kilka stron wcześniej. Zima masakra jak dojdzie kombinezon kurtka. Nie widzę w tym dziecka... Sorry...
Mam podobne odczucia. Dziś je na żywo widziałam na targach. Moja Nuśka to by tam jeszcze weszła, ale Franek by chyba wystawał na wszystkie strony. Teoretycznie 3-latków już się wózkami nie wozi, ale jednak powinno to być uniwersalne siedzisko.
ja chyba wózka nie będę kupować... kołyska będzie po siostrzeńcu chłopaka, a sama chciałabym kupić jedynie chustę do noszenia...
Chusta jest super, życia sobie bez niej nie wyobrażam, ale nie zawsze się sprawdza. Poza tym zbyt długie noszenie w chuście też nie jest wskazane, bo dziecko nie zmienia pozycji. Nie mówiąc już o sytuacjach, kiedy pogłębia się asymetria czy wystąpi dysplazja itp.
A zimą - wchodzisz do sklepu i dziecko z kombinezonu rozbierasz. W chuście musisz się odwiązać, rozebrać siebie i dziecko, zawiązać znowu.
Noszenie dziecka przy takich upałach jak były w tym roku z kolei zakrawa na samobójstwo
No i dzieci lubią chustę, ale przychodzi taki czas, że chcą więcej świata widzieć i odkrywać i zaczynają się potwornie wiercić. Wózek jednak się przydaje
Podziel się: