reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Farfalla, a nie możesz liczyć na męża, ze się za Tobą wstawi i przywoła rodzinę do porządku? Przecież to nie są żadne wymysły, a dym papierosowi szkodzi każdemu...

Jak już przy papierosach jesteśmy to ciekawe co z Tehawanką, czy rzuciła. Chyba się nie obraziłaś??

Ale się objadłam obiadem, zrobiłam dietetyczny gotowany i czuję się zdecydowanie lepiej niż np. po schabowym, chyba na czas ciąży muszę się przerzucić :p

reklama
Ewula_m - Niestety tam palące są same kobiety. Trudne charakterki. Babcia i matka mojego E. Więc mimo, że on broni mnie to one wiedzą swoje i niewiele daje zwracanie im uwagi. Mój mężczyzna ma trochę kiepską sytuacje, bo nie ma żadnego wsparcia męskiego, bo tam same kobiety żądzą i traktują go jak dziecko. Jedno wiem, że mój E. nie jest żadnym maminsynkiem. Już wiele razy były takie sytuacje, że przez różnicę zdań jechaliśmy obrażeni do domu. :-D Ale to będzie ważna uroczystość - wesele, więc nie możemy tak po prostu sobie wyjechać.

Ewula_m - Ja też zauważyłam taką prawidłowość. Lepiej "wchodzą mi" takie lekkostrawne dania. A dzisiaj mam niesamowitą ochotę na taką chudą, wiosenno-letnią zupkę ze świeżych gotowanych warzyw :happy2:

Arania - dziękuję za Twoją odpowiedź. Mój mężczyzna też zawsze palił, ale on teraz przerzucił się na elektronicznego papierosa. Zdecydowanie nie szkodzi :happy2: Jednak rodzina mojego faceta jest taka, że wszystko wiedzą najlepiej i to są przecież moje fanaberie, że nie chce wdychać dymu papierosowego. :szok:

Wiem, że mimo wszystko ostatni tydzień sierpnia to będzie mój czas na odpoczynek, więc czekam na ten czas jak na zmiłowanie :tak:

:-) nie zwracaj uwagi na gadanie:) Ciesz sie wolnym od pracy i wypoczywaj:-D

Dziewczyny trzymajcie się popołudniową porą. Trzymam kciuki za dzisiejsze badania:-) I życzę kolacji bez niespodzianek kibelkowych, tym co je mają... im mniej tym lepiej:-) papa

witam, po długiej nieobecności... chyba nie ogarnę tego co tu naprodukowałyście.... ja się fatalnie czułam i nie miałam sił na nic.... co prawda dalej szału nie ma ale już przynajmniej nie mam cały czas tych karuzeli... już odliczam dni do września!!! i żyję nadzieją, że wtedy poczuję się lepiej!

Widzę, że temat jedzenia nadal aktualny... ja mam ochotę na nic! i najchętniej nic bym jadła... ale mam takie ssanie w żołądku, że nie dam rady o niczym:| ale czego nie spróbuję mam odruch wymiotny i kończą się moje posiłki... bleeee.... a tu trzeba będzie coś znów zjeść...:-(
Sprawdzę co tam mniej więcej się działo na forum...
Pozdrawiam niebiesko :-)

My po zakupach, udało się przed nawałem ludzi:-D:-D Kupiłam młodej bluzę licencyjną za 15zł:-D Mamy mega wyprzedaże w realu:-D Jest pełno ciuszków dla bobasków za 2-8 zł, ale boje się jeszcze kupować:-( Za to kupiłam na promocji krem na rozstępy z Ziaji.
Co do dymu papierosów, to paliłam a teraz mi śmierdzi niemiłosiernie;-)

reklama
Ja dzisiaj dorwałam słoik ogórków kiszonych, nie miałam siły otworzyć myślałam że je rozbiję żeby tylko zjeść i poczuć ten smak. Nosz kurde nie wiedziałam, że we mnie taka bestia drzemie:szok:

Do góry