reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam :)
Trochę mnie nie było, bo w sobotę mieliśmy gości a w niedzielę świętowalśmy we dwoje z mężem pierwszą rocznicę ślubu :)
A teraz mężulek ma tydzień urlopu, więc trochę mniej czasu spędzam przy komputerze.

Co do badań wcześniej miałam robioną grupę krwi i TSH i ft4 a dzisiaj: morfologia, glukoza na czczo, VDRL, toksoplazmoza, różyczka, mocz i zapłaciłam 130 zł. Nie zrobili mi anty HIV bo powiedzieli, że lekarz musi wypełnić jakąś ankietę i mam z nią przyjść... Nie wiem o co chodzi, zapytam 20go na wizycie.

A jeżeli chodzi o różyczkę to miałam tylko IgG, a toxo IgG i IgM. No i ich wyniki dopiero w poniedziałek.

A teraz idę was jeszcze doczytać :)

reklama
ja tez mam rózyczke tylko igg... co ono mi samo da? moze dorobic igm? a co do kremów..smarowałam sie całą ciaze 3y razy dziennie i mam rozstepów jak majów na łące dosłownie jakby mnie tygrys dopadł:crazy: kremy od mustelli po fissany gerbery i inne

dziewczyny ja się dziś nieźle czuje, chyba dziecko zgłodniało po wczorajszych akcjach............ zjadłam przed chwilą 3 kromki chleba i jest ok :-) musze się najeść na zapas bo jutro nie wiadomo co będzie ..........

Ania dobrze ze przestałaś plamić :-)

młodamama też się zastanawiałam czy to IgM nie zrobić, ale teraz czytam na necie, że jak to IgG wyjdzie dobrze to nie ma sensu robić IgM, tak w dużym uogólnieniu :). Zaraz sobie doczytam coś więcej na ten temat.

mlodamama tak to jest z tymi rozstępami. A starałaś coś później zrobić z nimi po ciąży?
mamusia synka widzę, że mamy wspólny problem wymiotów. Mam nadzieje, że one szybko się skończą.

Mi te mdłości już dawno przeszły, ale zupełnie nie radzę sobie z emocjami. Chciałabym już naprawdę odpocząć. A tu jeszcze w czwartek na weselu kuzyna musimy być...

reklama
Do góry