reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Witam :)
Trochę mnie nie było, bo w sobotę mieliśmy gości a w niedzielę świętowalśmy we dwoje z mężem pierwszą rocznicę ślubu :)
A teraz mężulek ma tydzień urlopu, więc trochę mniej czasu spędzam przy komputerze.

Co do badań wcześniej miałam robioną grupę krwi i TSH i ft4 a dzisiaj: morfologia, glukoza na czczo, VDRL, toksoplazmoza, różyczka, mocz i zapłaciłam 130 zł. Nie zrobili mi anty HIV bo powiedzieli, że lekarz musi wypełnić jakąś ankietę i mam z nią przyjść... Nie wiem o co chodzi, zapytam 20go na wizycie.

A jeżeli chodzi o różyczkę to miałam tylko IgG, a toxo IgG i IgM. No i ich wyniki dopiero w poniedziałek.

A teraz idę was jeszcze doczytać :)

reklama
ja tez mam rózyczke tylko igg... co ono mi samo da? moze dorobic igm? a co do kremów..smarowałam sie całą ciaze 3y razy dziennie i mam rozstepów jak majów na łące dosłownie jakby mnie tygrys dopadł:crazy: kremy od mustelli po fissany gerbery i inne

dziewczyny ja się dziś nieźle czuje, chyba dziecko zgłodniało po wczorajszych akcjach............ zjadłam przed chwilą 3 kromki chleba i jest ok :-) musze się najeść na zapas bo jutro nie wiadomo co będzie ..........

Ania dobrze ze przestałaś plamić :-)

młodamama też się zastanawiałam czy to IgM nie zrobić, ale teraz czytam na necie, że jak to IgG wyjdzie dobrze to nie ma sensu robić IgM, tak w dużym uogólnieniu :). Zaraz sobie doczytam coś więcej na ten temat.

mlodamama tak to jest z tymi rozstępami. A starałaś coś później zrobić z nimi po ciąży?
mamusia synka widzę, że mamy wspólny problem wymiotów. Mam nadzieje, że one szybko się skończą.

Mi te mdłości już dawno przeszły, ale zupełnie nie radzę sobie z emocjami. Chciałabym już naprawdę odpocząć. A tu jeszcze w czwartek na weselu kuzyna musimy być...

reklama
Do góry