ja od kilku dni oczekuję na jakiegoś posta od niejo własnie wczoraj myslałam o Smerfetce...................
reklama
farfalla88
Fanka BB :)
To prawda, że dziewczyny przestały się odzywać. Ale może też tak jak ja potrzebują czasu dla siebie, żeby sobie wszystko przemyśleć... Sama nie wiem.
Bakalia ostatnio pisała, że strasznie zabiegana jest.
Arania, jeśli nie masz żadnego krwiaka, gin. Ci nie powiedział, że jest duże ryzyko poronienia, to ja bym nie brała duphastonu. Zaszkodzić to nie zaszkodzi, ale po co brać, skoro nie ma wyraźnej potrzeby? Dla świętego spokoju to bierz folik
Arania, jeśli nie masz żadnego krwiaka, gin. Ci nie powiedział, że jest duże ryzyko poronienia, to ja bym nie brała duphastonu. Zaszkodzić to nie zaszkodzi, ale po co brać, skoro nie ma wyraźnej potrzeby? Dla świętego spokoju to bierz folik
arania kochanie nikt z Nas nie wezmie odpowiedzialnosci za doradzenie, bo nie jestesmy lekarzami i mozemy miec inne opinie......
co ja bym zrobila, to poszla w zastepstwie do innego, albo zadzwonila
" awaryjnie" bo Twoja lekarka jest na urlopie- a chcesz wiedxiec co robic-przeciez maja Twoja karte na pewno i zapytala wprost co uwaza i zeby uzasadnil dlaczego tak albo dlaczego nie
uwazam tak jak ewa bym nie brala tylko folik i mozesz jak brzuch pobolewa magnes- np kakao
co ja bym zrobila, to poszla w zastepstwie do innego, albo zadzwonila
" awaryjnie" bo Twoja lekarka jest na urlopie- a chcesz wiedxiec co robic-przeciez maja Twoja karte na pewno i zapytala wprost co uwaza i zeby uzasadnil dlaczego tak albo dlaczego nie
uwazam tak jak ewa bym nie brala tylko folik i mozesz jak brzuch pobolewa magnes- np kakao
Ostatnia edycja:
mlodamama21
ale sie objadłam...
zrobiłam racuchy z jabłkiem i śliwkami...pachnie w kuchni śliwkowcem miało byc da córki a ona woli cukier puder zlizywac a racuchy jem ja i potem wychodzą fałdki tu i tam
zrobiłam racuchy z jabłkiem i śliwkami...pachnie w kuchni śliwkowcem miało byc da córki a ona woli cukier puder zlizywac a racuchy jem ja i potem wychodzą fałdki tu i tam
Violet, ale co ma do tego farbowanie i ścinanie?? To hormony. W ciąży włosy są bardzo mocne, a po porodzie wypadają, normalka. Choć nie jest aż tak strasznie jak opisałaś ;-)
Swoją drogą też coś powinnam z moimi włosami zrobić, bo u fryzjera ostatnio byłam 2 miesiące po porodzie...
Swoją drogą też coś powinnam z moimi włosami zrobić, bo u fryzjera ostatnio byłam 2 miesiące po porodzie...
mlodamama21
co do włosów.. nie wiem czemu nie wolno by było ścinać.. ale farbowanie lepiej nie za często bo opary nie są zdrowe, i wgl farby to mega chemia no i może uczulać w ciązy! a że włoski wypadaja po ciąży to norma.. w ciązy wypadają mniej dzięki zmianom hormonalnym i witaminkom.. po ciązy wszystko wraca do normy a do tego przestajemy brac codziennie witaminki i wypadają...
reklama
Nikusia82
Wkurzyłam się niemiłosiernie wrrr mam trzy siostry wszystkie już w ciążach były jedna w 3 druga w dwóch trzecia w 1 i oczywiście jak się zwróciłam z prośbą o ciuchy bo się po woli zaczynam nie dopinac to nagle się okazuje, że albo już przetarte albo, ŻE NIE MAJĄ CHYBA ALBO, ŻE coś tam albo że w jednych tylko chodziły no rzesz k…m… No wybaczcie… ALE JAKOŚ dziwnym trafem widziałam je w ciąży nie chodziły jak żebraczki i jakoś nie ciągle w tych samych no... ja się pytam więc gdzie te ciuchy mają?
i w cholerę jutro muszę po spodnie na dupę jechac no :---(a miałam już na takie rzeczy kasy nie wydawac MOŻNA LICZYC NA RODZINĘ :-( się wyżaliłam no...
i w cholerę jutro muszę po spodnie na dupę jechac no :---(a miałam już na takie rzeczy kasy nie wydawac MOŻNA LICZYC NA RODZINĘ :-( się wyżaliłam no...
Podziel się: