reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Farfalla- super, że wieści dobre...czyli jednak 1 Maluszek?

mnie lekarka troche ospą przestraszyła- bo ja nie chorowalam, a Hania do przedszkola chodzi...ehh jakbym usłyszała, ze ospa jest w przedszkolu to bede musiała ją do babci zawieźć...niby szczepiłam, ale 1 dawka daje 85% pewności także musimy uważać

reklama
farfalla - gratulacje! super, że z maleństwem wszystko ok, a ty się wreszcie możesz zacząć cieszyć z bezproblemowej ciąży!

Witam się po wizycie.Moja kruszynka ma dziś 30,1mm.Też podobnie jak u Ciebie Farfallo, duża dzidzia!!Jest cudowna i też nie mogę się nacieszyć jej widokiem i bijącym serduszkiem.Wieczorkiem wrzucę usg, choć przyznam że tym razem jest bardzo mało wyraźne.
Wszystko jak na razie dobrze, wiec kolejna wizyta 5 września. W trakcie badanie prenatalne, test Pappa i usg genetyczne 24.08.
Farfallo- cieszymy się dziś obie!!Pozdrawiam

ja niby mam zdjęcia ale takie raczej nie do pokazania tylko dla lekarza, gdzie widać kość nosowąa i NT...ale na monitorze bardzo ładnie maluch wyglądał..
ja chodzę prywatnie na wizyty i usg ale w poprzedniej chodziłam na nfz i tez dawali zdj no ale co lekarz to inaczej...ja mialam dzisiaj usg przez brzuch już ( a myslałam że będzie dopochwowe)

Witam się po wizycie.Moja kruszynka ma dziś 30,1mm.Też podobnie jak u Ciebie Farfallo, duża dzidzia!!Jest cudowna i też nie mogę się nacieszyć jej widokiem i bijącym serduszkiem.Wieczorkiem wrzucę usg, choć przyznam że tym razem jest bardzo mało wyraźne.
Wszystko jak na razie dobrze, wiec kolejna wizyta 5 września.
Farfallo- cieszymy się dziś obie!!Pozdrawiam

Gratulacje. Mamy powód do radości:) Trochę Ci zazdroszczę tego zdjęcia, ale ja chodzę na NFZ więc nie spodziewałam się, że mogę liczyć na zdjęcie.

Ale dużo piszecie wchodzę trzeci raz dziś i nie mogę nadrobić zaległości.

JAGNA, FARFALLA cieszę się waszym szczęściem i radością oby tak dalej!!!!
kainkas a ty tylko jedną dawkę dawałaś na ospę bo mój synek miał 2, wiem że kiedyś było tak że zalecenie było jednej a potem jakieś wytyczne się zmieniały i daje się dwie. Ja się zdecydowałam na tą szczepionkę jak już były 2 dawki. A i czy ja dobrze widzę że ty też z lublina;-)??

Ja pojechałam syna z przedszkola odebrać i termometr w aucie w centrum miasta 42 stopnie pokazał masakra już mam dość upałów bo jak tylko wyjdę na dwór to migrena mnie dopada.
:zawstydzona/y:

Właśnie z chłopakami zjadłam pizze taką robioną w domu i teraz położyłam się z laptopem żeby się uleżała.

FARFALLA - NAJWAŻNIEJSZE ,że Ty widziałaś maluszka, że jest ok i, że możesz spokojnie cieszyc się brakiem dolegliwości :tak:
Martuszka - witaj w grupie ja też dopiero 22 sierpnia z nowu zobaczę moje maleństwo:tak:ehhh niech ten czas szybko leci :happy:

reklama
Jo_asia-tak z Lublina..no właśnie mała zaszczepiona tylko 1 dawką, bo potem poszła do żłobka i zaczeła chorować i tak w końcu zapomnieliśmy o drugiej dawce a juz 2 lata minęły i teraz nie wiem czy jest sens doszczepiać...musze pediatry zapytać

Do góry