reklama
Guziczek87
Pracująca mamuśka
wronka no właśnie się zastanawiam czy chce mi się ręcznie bo jednak to dwie duże siaty ale z drugiej strony boje się że się zniszczą w pralce, i kolejny dylemat który sprawia że mi się nie chce zrobię próbę z dwiema sztukami i ręcznikami na krótkim programie zobaczymy co wyjdzie z tego
Koreczek ja dla córci tez nie miałam później jak się urodziła to kupowałam takie pierdoły ale teraz skapły mi po siostrze więc coś muszę z tym zrobić ;-)
Jutro walentyny robicie coś ze swoimi "chłopami"?
Koreczek ja dla córci tez nie miałam później jak się urodziła to kupowałam takie pierdoły ale teraz skapły mi po siostrze więc coś muszę z tym zrobić ;-)
Jutro walentyny robicie coś ze swoimi "chłopami"?
JoannaNiemcy
Fanka BB :)
Ja tez takie zabawki pluszowe z dzwonkami w srodku piore w pralce, razem z innymi rzeczami zeby nie tlukly i nic sie nie dzieje, tylko potem tak jak Wronka pisze suszyc na kaloryferze na reczniku z 2 doby zeby porzadnie dosuszyc. Ach, a te z pozytywkami w srodku to pozostaje szorowac z wierzchu wilgotna frotkowa szmatka z mydlem. Raz niestety z wygody zalatwilam sobie niechcacy spiworek, byl niby troche przepikowany a ja go dalam na wirowanie 1500 obrotow i sie w srodku wszystko przemiescilo
Ja nadal prasuje od rana, moze jutro skoncze...a moj m dzisiaj jedzie po ten wozek ktory kupilismy. Nie moge sie doczekac:-)
Ja nadal prasuje od rana, moze jutro skoncze...a moj m dzisiaj jedzie po ten wozek ktory kupilismy. Nie moge sie doczekac:-)
Ostatnia edycja:
Joanna, ja też raz tak z poduszką zrobiłam, jeden wielki galgan się zrobił
Skurcze w nocy, w tym jeden taki mocny, że aż na wymioty mnie brało, od rana trochę brzuch mi się spina, chociaż leze w łóżku i tak myślę kiedy ten poród będzie:what:
Skurcze w nocy, w tym jeden taki mocny, że aż na wymioty mnie brało, od rana trochę brzuch mi się spina, chociaż leze w łóżku i tak myślę kiedy ten poród będzie:what:
Guziczek87
Pracująca mamuśka
Hello
koreczek- u ciebie to już chyba tuż tuż skoro tak już odczuwasz skurcze,
janna niemcy no to ja tez w pralkę załaduje:-)
Ja wieczorem też czułam coś ale to takie prądy dziwne jak młody kopał więc na razie się nie obawiam. Teraz strasznie się wypina i trochę mnie to boli
koreczek- u ciebie to już chyba tuż tuż skoro tak już odczuwasz skurcze,
janna niemcy no to ja tez w pralkę załaduje:-)
Ja wieczorem też czułam coś ale to takie prądy dziwne jak młody kopał więc na razie się nie obawiam. Teraz strasznie się wypina i trochę mnie to boli
hej dziewczyny miałyście tak może ze dzidziusia słabo czułyście w brzuchu? bo ja własnie tak mam już w nocy mało go czułam co zawsze najaktywniejszy był w nocy. a teraz raz na jakis czas jakieś kopniecie jest..troche się zaczynam martwić
reklama
Podziel się: