reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
Witam sie w mam nadzieje ostatni mroźny dzień tej zimy :)

dziś pierwszy raz w życiu ugotowałam zupę z grzybów suszonych hehe teraz czekam na domowników aż z pracy wrócą to okaże sie czy zjadliwa ;)
no i sernik na zimno z galaretkami czeka w lodówce
troche poodkurzałam mieszkanie i teraz leże i odpoczywam, jakiś skurcz za łopatkę mnie złapał i sie ledwo ruszam :(

a tak przy okazji moze któraś chciałaby papużki faliste??? sztuk dwie plus klatka??? dobrze by było znaleźć im nowy domek zanim przeprowadzę się 'na swoje" Sympatyczne ptaszki, tylko czasem chałaśliwe i troszke brudzą też czasem ;)

Kciuki za dziewczyny w szpitalach i za dobre wyniki wszelakich badań

to trzba założyc nowy wątek i ten link tam wkleić po prostu, żeby łatwo było znaleść:) my tak mamy zrobione. Tylko na razie dostępu nie mam.

Mamusiu- a co masz nie tak z tym hbs-em? a maraton to Ty dzisiaj przebiegłaś:)) ja to wogóle dupki nie ruszam, myslę ze ten kg tygodniowo Housa u mnie się sprawdzi:))

kimkim- a czemu pozbywasz się papug? ja jakoś nie lubię ptaków- w sensie mieć w domu. Mam chomika pandę- taki maluski i wystaczy jak na nasze 40m2:)). Nie brudzi, nie smierdzi i nie wymaga prawie wogóle opieki a jest bardzo zabawny i towarzyski. Chodzi na 2 łapkach- mój mówi ze z ma taką mądrą mordke jak ten szczur z bajki Ratatuj:))

Ostatnia edycja:
a jak tam wejsc na ten watek, pisze mi tak:
nieznajoma1991 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
  2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
  3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

kimkim- a czemu pozbywasz się papug? ja jakoś nie lubię ptaków- w sensie mieć w domu. Mam chomika pandę- taki maluski i wystaczy jak na nasze 40m2:)). Nie brudzi, nie smierdzi i nie wymaga prawie wogóle opieki a jest bardzo zabawny i towarzyski. Chodzi na 2 łapkach- mój mówi ze z ma taką mądrą mordke jak ten szczur z bajki Ratatuj:))

za chwilę mamy zamiar przeprowadzić sie na swoje ok 38m2 Teraz mieszkamy u moich rodziców, zabieram ze sobą młodą sunię yorka
i nie bardzo mam tam miejsce na papużki jeszcze, Jakby co zostaną tu u rodziców, tylko że to ja sie nimi zajmuję, opiekuję i nie chciałabym obciążać rodziców dodatkowymi obowiązkami, no ale jak nie znajdę im dobrego domku to jednak mamusia je przygarnie hehe
nie chciałabym by miały gdzieś gorzej niż tu, bo one uwielbiają siedzieć poza klatką, a klatkę traktują tylko jak jadalnie i sypialnie :) i tu może być problem, bo nie każdy pozwoli latać papugom luzem po pokoju... a jak będzie maleństwo to i ja sobie tego nie wyobrażam by papugi latały w pokoju gdzie jest maleństwo

Ostatnia edycja:
nieznajoma- administrator musi dać nam dostęp- a tym mają zająć się nasze moderatorki. Także czekamy:tak:

kimkim- no to faktycznie rozpuściłaś papużki i teraz cięzko byłoby im siedziec w klatce....to bedziesz miała takie mieszkanie jak ja...tylko , że my we 4 plus chomik:)

no fajny jest i bezproblemowy - chociaz ja byłam zawsze przeciwna jak małż chciał kupic małej. Jedyne co to na noc do łazienki go wynosimy zeby hani nie hałasował. I zawsze mnie wita jak ide w nocy do wc:))

reklama
a jak tam wejsc na ten watek, pisze mi tak:
nieznajoma1991 nie masz dostępu do tej strony. Prawdopodobne powody to:

1. Twoje konto nie ma wystarczających uprawnień, aby przeglądać tę stronę,
  2. Próbujesz edytować cudzą wiadomość lub wykonywać jakiekolwiek inne akcje administracyjne,
  3. Twoje konto nie zostało w pełni aktywowane lub jest wyłączone przez administratora,

Muszisz mieć zaproszenie od administratora, tam nie każdy ma wgląd i o to właśnie chodzi, żeby nikt po za zaproszonymi nie czytał;-). Tak jak na Fb widzimy tylko my. Można spokojnie tam pisać
Spokojnie dziewczyny pewnie omawiają z administracją

Do góry